Semester utan planer

Jag sa säkert det i somras när jag också hade semester utan några speciella planer, men det här är verkligen tokvärt alltså. Har inte gjort många knop alls. Har sovit mycket (något min kropp tydligen behövde), varit och läxhjälpt på Rinkeby Bibliotek och käkat middag med mamma. I morgon kommer Ida, Sanna och Jossan hit på middag och på fredag ska jag födelsedagsfika med fröken Sara.
 
Har även försökt att göra lite nytta genom att kolla på jobbannonser och har hittills sökt ett jobb som kändes ganska peppande. I dag såg jag även att utbildningen som jag tänker söka kommer att starta till hösten, så nu är det bara att försöka fila ihop en riktigt vass ansökan.
 
Sen är det bara att hoppas på att månaderna däremellan löser sig. Är lite inne på att hitta ett roligt sommarjobb, typ på restaurang, bara för att få ett litet avbrott från allt kontorande. Men så ska man ju tänka på hur det ser ut på CV't och bla, bla bla...
 
Jag ska försöka ta efter Åsa och blogga lite oftare. Även om det inte händer överdrivet mycket just nu så märker jag att det är himla tråkigt att jag skrivit så extremt lite de senaste två-tre åren. Ska också försöka ha med mig kameran oftare när det faktiskt händer något. Typ på lördag när jag ska hemmabruncha med Isa och Sussie.
 
Kontentan av allt detta är i alla fall att jag är sjukt bra på att vara ledig och faktiskt ta det lugnt. Det är en egenskap som jag på riktigt uppskattar hos mig själv. Jag har en del stressade människor runt omkring mig som inte förstår hur jag bara kan "vara" en hel dag. Jag tror att det är viktigt att komma ihåg att man inte är "lat" eller någon slags sämre typ av människa bara för att man spenderar en hel dag hemma utan att göra något speciellt förutom att se på serier, äta lite gott och gå runt utan bh. Vissa mediterar, går på yoga eller gör något annat som lugnar dem. Händelselösa, lata dagar lugnar mig.
 
/ Lania

Kommentera här: