Festivalstövlar och nytt jobb

Så, för första gången sedan 2008, och Rocking The Daisies i Sydafrika, ska jag på en hel festival. I juni bär det av till Bråvalla och då blir det full on helhetsupplevelse med camping och hela skiten. Kommer känna mig lastgammal och förmodligen få panik på alla kids, men det ska samtidigt bli sjukt kul. Festivaler är trots allt en rätt härlig liten låtsasvärld där det är okej att vara smutsig och lite äcklig, och med all bra musik som är bokad i år så kommer det lätt vara värt det.
 
Eftersom det var sju (!) år sedan jag var på campingfestival behöver jag kitta mig lite. Saknar till exempel en vettig ryggsäck att packa i och tänker att ett par gummistövlar kan vara bra att ha. Jag är ju lite för bra på att nätshoppa för mitt eget bästa och klickade hem dessa skönheter från Sportamore tidigare i dag:
 
 
Har ju en nyvunnen fascination för rosa prylar och de var på rea, så det var lika bra att passa på.
 
Och så har jag ju lyckats haffa ett nytt jobb! Efter att jag slutade på SDI den 31 mars tog jag påskledigt och började sedan att söka jobb efter annandag påsk. En vecka senare hittade jag drömjobbet, sökte och efter två dagar blev jag kallad på intervju. Några dagar senare var jag på intervju nummer två hos företaget och dagen efter ringde VD:n och erbjöd mig jobbet. På måndag gör jag min första dag som VFX-koordinator hos Important Looking Pirates. Livet!
 
/ Lania