Den senaste tiden...

Jag har visst haft en, högst oplanerad, bloggpaus de senaste två veckorna. Även Instagram har ekat tomt. Men det blir så ibland när dagarna mest består av den vardagliga jobb-mat-sömn-cirkeln. Lite så här har den senaste tiden sett ut i min mobil i alla fall:
 
 
Förra veckan hade vi fluffigt besök på jobbet av Totti. Han är bra på att sova, lufsa och nosa upp parmaskinka. 
 
I fredags var jag på "Homeparty" med Gudrun Schyman. Väldigt inspirerande föredrag som gav mig många nya insikter. Flera människor skulle behöva lyssna på Gudrun, oavsett om man ser sig själv som feminist (vilket jag inte fattar hur man inte kan göra) eller inte.
 
Det är allt för många som har förutfattade meningar och fördomar om feminister, och som på grund av dem glömmer bort vad feminister och ett parti som Feministiskt intiativ faktiskt jobbar för. Rekommenderar i alla fall att alla som får möjligheten går och lyssnar på Gudrun. Alla som har lite allmänt vett i skallen kommer garanterat att gå därifrån med nya lärdomar, vare sig man tänker eller inte tänker rösta på F! i nästa val.
 
Jag röstade på F! i detta val och är väldigt nöjd med det och det faktum att Miljöpartiet verkar ha klarat sig riktigt bra utan min röst denna gång.
 
I går unnade jag mig nya BH:ar, något jag gör alldeles för sällan. Hade så klart en helt annan storlek än den jag gått runt med i ett antal år och gick all in och la ett par extra hundralappar på att få två BH:ar som sitter som en jävla smäck. Glöm inte bort era två kompisar som hänger med i ur och skur, de förtjänar kärlek i form av välsittande bysthållare!
 
På kvällen träffade jag Millie, Anna och deras kompis Elin. Vi började på Orangeriet och för första gången skickade jag tillbaka en Mojito som inte smakade Mojito. Och drinkarna på bilden här ovanför beställde vi på Tiki Room och var mest snygga, men inte så goda. Ännu en påminnelse om varför jag undviker krogen i den mån det går, men förutom de dåliga drinkarna var det så klart fint att se mina gamla klasskamrater igen.
 
Ut med rasisterna, in med feministerna!
 
/ Lania