En helg i Örnnästet

Det är bra tur att Lule "bara" ligger en lagom kort flygresa från Stockholm. Det gör att en weekendtripp norrut inte alls är särskilt ansträngande. Tvärtom har det varit en skön och alldeles fantastiskt mysig helg i Åsa och Johans fina örnnäste.
 
Helgen inleddes med ett överraskningsbesök av Filip tidigt på lördagsmorgonen. För min del var det dock ingen överraskning eftersom jag var med på det hela, men de intet ont anande husägarna blev minst sagt överraskade. Efter ankomsten gick jag och la mig igen till ljudet av skrammel från köket. Åsa trodde att det var jag som stökade runt och bakade en tårta, men det var Filip som hade ställt sig för att grädda våfflor till oss. Så himla fint!
 
Efter den extremt tidiga våffelfrukosten förflyttade vi oss ut i solen och satt där och njöt tills den gick i moln.
 
 
Den här bilden har jag lånat från Åsa. Själv tog jag tre bilder under hela helgen och instragrammade noll gånger. Det brukar vara ett tecken på att jag har alldeles för trevligt för att ägna tid åt de sociala medierna.
 
Under dagen anslöt flera tillresta och inhemska gäster och natten avslutades sedan med en jamsession utan dess like i Örnnästets alldeles egna musikrum. Älskar att omges av musiker, speciellt sådana som spelar Backstreet Boys-låtar när jag fylld av bubbel får ur mig att "det är de enda låtarna jag kan."
 
Men Norrbotten alltså! ♥ Trots att jag inte har bott i Lule så kommer det ändå alltid att kännas lite som hemma, ännu mer nu när det förutom fina vänner också finns ett fint hus att besöka.
 
Nu i helgen flänger jag vidare till käraste Chrisma. Med helger av fläng inplanerat är det lätt att för en stund glömma vad det är jag flänger ifrån.
 
/ Lania