Vinter, tack!

Jag är som bekant inget större fan av sommaren. Tycker att den har hållit i sig lite väl länge nu och hjärtat hoppade över ett slag när jag såg att SAS fått upp "Boka resan till vinterns puder"-annonser. Trots nyinköpta skidor blev det ju inga skiddagar alls förra säsongen, och det svider lite. Hoppas att det blir ändring på det säsongen 14/15. Titta, nu började det regna. Yesss!
 
Annars har det inte hänt så mycket spännande här den senaste tiden, som ni kanske ser. Jag började jobba veckan efter jag kom hem från Island och det är ungefär vad jag har gjort sedan dess. Har i alla fall hunnit med att bli med ny inneboende, spontant öl- och chipshäng med Johan, grillkväll hos Lina med familj och i dag turistade jag och Sara järnet på Skansen. Museisöndagar blir definitivt höstens hetaste aktivitet.
 
Efter två år och sju månader i Palatset/Hotell Fifepu har jag äntligen köpt nya gardiner. När jag flyttade in satte jag och mamma upp provisoriska gardiner för att skydda för insyn. Efter ett och ett halvt år började fundera på att skaffa nya, och nu ett år senare ba' gjorde jag det. Nu projekterar jag för att sy upp gardinerna en aning och sådana projekt har ju en tendens att skjutas upp i förmån för exempelvis Skansen-besök och Suits-maraton... 
 
Det är förövrigt helt galet att det är tre år och tre dagar sedan jag kom tillbaka till Stockholm efter dödssommaren i Åndalsnes då jag jobbade tills mina benhinnor och mitt hopp om mänskligheten dog för en period. Jag vet inte om jag någonsin kommer att återfå hoppet för norrmän (med undantag för vissa), tyskar och fransmän, men alla upplevelser och erfaranheter för alltid med sig något gott.
 
Vinterlängtan, senaste-tiden-sum-up, gardiner och throwback Sunday. Välkomna in i min hjärna.
 
/ Lania