Alla mina krämpor + The Amplifetes

Krämporna i min arma kropp avlöser varandra. Är det inte ländryggssmärtor, så är det handledsbesvär. Och om handlederna bestämmer sig för att samarbeta ett tag, då smyger sig musarmen/tennisarmbågen på. Har på grund av allt sittande framför datorn fått smärtor i armbågarna när jag böjer dem, vilket är i princip hela tiden märker jag.
 
Prova att sova med armarna raklånga längs kroppen. Det går typ inte. Prova att diska med raka armar. Det går inte heller. And the list goes on. Jag vill inte äta smärtstillande, men snart klarar jag inte mer. 
 
Jag förstår ju att detta är min kropps sätt att återigen påminna mig om att jag behöver mer muskler. Samtidigt ser jag det som ett tecken på att jag inte är gjord för att sitta framför en dator åtta timmar om dagen. Och nej, det hjälper inte att variera arbetsställningen genom att stå lite ibland. Så länge jag är framför datorn så måste jag böja armbågarna.
 
Påskledigheten har hittills varit en lugn historia. Inledde den i torsdags kväll med att gå på Berns och se The Amplifetes - helt själv! Skulle haft sällskap, men när ingen kunde följa med så tänkte jag: "Fuck it!" och gick själv.
 
Det är ingen stor grej egentligen. När jag var 18 år och bodde i England gjorde jag saker själv hela tiden. Men det är något med Stockholm som gör att man känner sig knäpp när man går på olika tillställningar själv. Helt ensam var jag dock inte. På plats mötte jag upp Rasmus som kör FOH åt The Amplifetes. Hade inte träffat honom på säkert tre år, så det var ett fint återseende. Träffade även på Daniel som gick radio uppe i Pite och som nu jobbar med PR på Berns. Det är skönt att det alltid finns Pite-folk att luta sig mot var man än går.
 
Spelningen var helt otroligt jävla fantastiskt bra och jag är glad över att den här tanten tog sig ut även fast spelningen började så sent som kl. 01:00. Efter midnatt! Bandet spelade så sjukt tight och jag blev alldeles hypnotiserad av den riktigt snygga ljus- och lasershowen. Älskar laser! Where The Light Is är och kommer att fortsätta vara en av årets bästa och mest lyssnade album. 
 
 
Med två konserter på en vecka (såg Ulrik Munther på Tyrol i tisdags, haha) och en kommande nästa vecka så kan nog den här konsertvåren officiellt räknas som invigd. 
 
/ Lania