Världens bästa vecka

Jag har varit på semester från allt (förutom lite Mello-jobb) och inte haft en tanke på att blogga. Veckan i Kittel har varit den absolut bästa någonsin och hjärtat hoppar över några slag när jag tänker på hur fantastiskt det har varit.

Idag håller jag på att flytta och väntar på en försenad flyttfirma som ska köra över mina möbler från föräldrarnas hus till lägenheten. Börjar bli sjukt otålig och har lärt mig att det inte alltid går att lita på folk som inte kan kommunicera ordentligt.

Var och tog emot min nya soffa vid lunch (den är enorm!) och känslan när jag satte i nyckeln i låset och vred om för första gången. Helt galen.

Emellan turnéerna hoppas jag kunna hitta tid för att piffa till stället lite så att det känns mer som ett hem. På grund av bristen på ekonomiska resurser är det mesta i lägenheten lite av en buffé av saker jag fått av mamma. Men det är ett hem, och det är mitt. Bättre än så blir det inte.

Så fort jag får en stund över kommer det bilder på mina finaste sektmedlemmar. Jag bjuder på en teaser från middagen på Hotell Granen så länge.


/ Lania