Snart tillbaka

Är lite off för tillfället. När man spenderar 12 timmar av dygnet med att jobba så blir det inte överdrivet mycket tid över till att blogga. Det finns heller inte särskilt mycket att skriva om. Hatar fortfarande tyskar och pensionärer. Typ så.

Skulle gärna ha varit i Piteå ikväll och dansat och lett tillsammans med fina vänner och The Ark. Det är något bra speciellt med att festivala i en stad man bor/har bott i. Att knappt känna igen sig på gator man vandrat längs under fyra års tid och sen ha en egen lägenhet och varm säng att ta sig hem till vid kvällens slut.

Är fortfarande evigt tacksam för att jag fick avsluta min tid i Pite med kent på Sundsgatan. Och dessutom få möjligheten att DJ:a på efterfesterna. Sånt smicker kommer jag förmodligen aldrig mer att få götta mig i.

Lite för ofta längtar jag tillbaka upp till ljusa, ljuva sommarnätter och enkelhet och närhet. Ibland är det inte alls kul att växa upp. Ibland är det fruktansvärt tråkigt att behöva ta ansvar och ta beslut. Just nu känner jag bara för att typ... Mysa.

Men jag tror att det är den trötta sidan av mig som pratar. Den sidan som bara hinner äta ett mål mat om dagen och sen fyller upp sig med läsk för att hålla blodsockret uppe. Och den sidan av mig som bara får ett par få timmar sömn per natt för att ryggen är paj av en alldeles för mjuk säng och fötterna är mörbultade och värker även i horisontalt läge.

Då var den pausen över. Dags att gå på nästa skift.

/ Lania