Fia a.k.a Fifi/FisenDet här är min vän Fia. På senare dagar har jag börjat kalla henne för Fifi. Det bara blev så. Fia gillar att fisa fisar som låter sådär högt så att man känner sig lite stolt.

Att hon gärna erkänner saker som att hon gillar att fisa högt är en av anledningarna till att jag tycker om henne så mycket. Människor som inte skäms för naturliga saker så som fisar, rapar och som alltid skrattar med hela hjärtat, det är bra människor det.

Fia är ganska blind, har skrivit två SMASK-bidrag (och framfört ett av dem själv) och har som trummis iförd klänning på ett improviserat gig på Julsittningen 2009 ställt den episka frågan: "Ser man mellan mina ben?".

När nöden kallar och jag verkligen, verkligen behöver berätta något för någon så kan jag alltid lita på att Fia finns tillgänglig på FB-chatten. Det är jättebra, för ibland och ganska ofta så behöver man någon att berätta saker för. Och då är det extra bra att ha en så fin och bra lyssnare/läsare att slänga ut alla sina problem och oproblem på.

Med Fia som blippar till i telefonen och på FB-chatten då och då, så känns det finaste från Pite lite, lite närmre när jag som mest behöver det.

/ Lania