Eclipse

Tänker inte hymla om att jag tycker att Robert Pattinson är helt löjligt het, men den här gången var filmen faktiskt också bra. New Moon var rätt kass. Bara Bellas jävla kärlekssmärtor och ångest i två jävla timmar. I Eclipse hände det en hel del och den var riktigt bra gjord. Alla som lämnade biosalongen gjorde det med ett fånigt flin på läpparna. Precis som det ska vara när det kommer till omöjlig-kärleksskit-som-överlever-allt.

Väldigt trevligt att umgås lite med människor och inte bara sitta och trycka för mig själv för en gångs skull. Har de senaste dagarna upptäckt någonting annat lite småfånigt - Glee. Behövde en ny serie att titta på (eftersom jag i min tristess plöjt allt annat) och valet föll på fånig high school-musikal-dramakomedi-serie. Men underhållande är det i alla fall.

Tips på andra serier jag kan plöja när jag är klar med Glee? 22 stycken avsnitt à 43 minuter räcker inte särskilt länge för mig...

God natt.
/ L

Kommentarer:

1 Ida:

Men gud människa har du inte kollat på Glee?! Detta är ju helt fruktansvärt, jag förstår inte! Jaja du tog ditt förnuft till fånga (ska det sitta ihop? Näe?) i alla fall. Vad tycks då? Gillar? Jag gillar ganska.

2 Lania:

Haha. Det är ju rätt fånigt, men jag gillar fånigt :) Ligger på avsnitt 17 efter fyra dagar. Det är ganska bra jobbat. Har du några fler tips? Måste ha något när jag är klar!

3 Ida:

Det finns en som heter Trauma som handlar om ambulansfolk, den är helt okej och det finns typ 18 avsnitt eller nåt. Sen är min främsta rekommendation att du kollar Big Brother UK. Helt ärligt, har säkert tjatat om det förut, men alltså det är skitkul när man kommer in i det. Och den här killen är med i säsong 10 http://www.nowmagazine.co.uk/imageBank/cache/k/Kris1.jpg_e_f3a7c2adba52315d6ab61b83a2cd478e.jpgDen där bilden gör honom inte ens rättvisa! Sen har jag börjat kolla säsong 11 också och den verkar sjukt lovande den med. Hjärtar britter.

Kommentera här: