Galaxy of the lost

Full kväll. Lightspeed ChampionDebaser Slussen med Sanna, Viktor och Garp. Jävligt bra och coolt att violinisten var min australiensiske Oxford-vän Christophers kusin Mike som tidigare spelade fiol i Hope Of The States som jag chillade backstage med på The Zodiac för två år sedan. Namedropping deluxe.

Bra kväll. Mycket öl. Fyllesamtal? Ja, det verkar så. Underbart att få dansa till egentligen alldeles för creddig indie-Stockholmsk musik, bland annat The Libertines gånger 2. Ombyte förnöjer och även om mitt hjärta finns i Piteå för tillfället så kommer det nog att hamna i Stockholm, till slut. Men det dröjer nog en 10 år till eller så.

Nu händer det. Många känslor på samma gång. Jag är nog mest glad. Fast ändå inte. I the Galaxy Of The Lost typ, som var bäst i kväll.[18:53]

Min bror insisterar på att jag ska nämna att jag avnjöt en cappucino på View's bar Hilton vid Slussen strax innan vistelsen på Debaser började. Om jag kände mig något malplacerad bland alla skjortor, slipsar och koftor? Jo.

Cindy, hans holländska flickvän, som jag träffade för första gången i går, praktiserar där och ska försöka scorea sommarjobb åt mig på någon av barerna på hotellet. Chansen att jag får jobb på ett sånt ställe är nog ganska minimal, men det skadar inte att försöka.

God natt.
/ Lania