It moves us

Sjukt trött, och förvirrad, men nöjd, och mest trött. Skulle egentligen vilja lägga upp några godbitar av bilderna jag håller på och redigerar, men jag orkar verkligen inte att välja. Är så jävla less, och alldeles för pedantisk, men ska det vara så ska det för fan vara top notch. Och Pixbox-helvetet ligger fortfarande nere.

I dag har jag klippt lugg på Emily och blivit bjuden på glass, sensommar-loftgångs-hängt med Anton, Martin, Elin, Linn och Victor, lagat grönsakssoppa åt mig och Elin och varit på filmkväll hos Victor. Tre årgångar Upplevelse på samma filmkväll. Tidigare inte någon särskilt vanligt förekommande företeelse. Tiderna förändras.

Jag var nog mycket mer onykter än vad jag insåg i fredags. Fick i lördags morse flashbacks från en örfilsincident som jag inte har något som helst minne av varför den inträffade. Den är nu förhoppningsvis glömd och förlåten. Däremot är det vissa som inte har pratat med mig på två dagar och jag börjar undra vad jag egentligen gjort som är så djävulskt hemskt.

Jag orkar inte mer. En miserabel sommar tärde (hatar frågan "Hur var Norge?"). Nu får det fan vara nog.

Make things right.

/ Lania