Frengers


"Frenger - Not quite a friend, but not quite a stranger".


En lite vänligare definition av en person som man med ett annat ord skulle benämna som en bekant. Känns som att man med tiden lyckas dra på sig en massa sådana. Bekanta. Bara grejen att jag på facebook har 145 vänner. Vadfan liksom, känner jag så många människor?

Nej, jag gör ju inte det. Och vice versa är det inte så många verkligen känner mig. Jag har alltid gått efter den här principen med kvalitet framför kvantitet. Många verkar uppfatta den sidan av mig som dryg, och ja delvis är det väl lite så eftersom jag helt enkelt inte har något behov att låta en massa människor lära känna mig.

"Jävla dubbelmoralist", tänker ni eftersom jag varje dag fläker ut halva mitt liv på den här bloggen. Men hur mycket avslöjar jag egentligen som visar på egenskaper om mig som person, som man inte annars skulle kunna lista ut om man har någon slags koppling till mig? Ni som inte alls känner mig och ändå väljer att läsa här, er förstår jag mig inte på alls.

Sjukt jobbigt att diska efter den enorma (dvs 6 personer) middagsbjudningen jag hade i kväll. Även om jag blir apatiskt instängd i matlagandet när jag väl kommer i gång så tycker jag att det är sjukt kul, och då får jag helt enkelt stå ut med diskkonsekvenserna.

Tidig morgon i morgon, men sen morgon i dag gör att jag inte kommer att kunna gå och lägga mig på ett bra tag.

Vi ses.
/ Lania