Förförfest till efterfest

Det var meningen att vi skulle ha förförfest hos mig och sedan dra vidare till Löwek för förfest för att slutligen hamna på någon fest. Istället blev det bara förförfest med ganska många Bacardi Razz-shots och därefter direkt vidare två trappor ner till efterfest hos Jesper. På 6 timmar hann vi inte så mycket längre. Vi lånade Karins vattenpipa och hade det grymt mysigt.

Men liksom, varför dra vidare någonstans när man har så trevligt. Det brukar oftast vara förfesterna respektive efterfesterna som är roligast. Känns ju bara jävligt dumt att gå och förstöra så fina förutsättningar genom att göra något så korkat som att dra ner på stan.

I morgon är det SMASK. Jag är lite nervös inför fotograferandet. Ljusförutsättningarna såg inte ut att vara de bästa av det jag såg på genrepet, så förmodligen kommer jag behöva fotografera med blixt hela föreställningen. Dessutom får jag inte röra på mig något eftersom jag då kommer att synas i filmupptagningen, så bilderna kommer bli jävligt tråkiga. Men jag får helt enkelt göra det bästa av situationen.

Har för första gången någonsin bearbetat fyllan med hjälp av rödvin. Känns som att jag kommer sova ganska bra i natt. Eller typ nu.

Hey ho.
/ Lania