Boll

Nackdelen med att jobba i en fabrik som tillverkar goda saker är att man inte kan låta bli att äta de goda sakerna. Nu har jag börjat jobba på Delicatobolls-bandet, och fan vad goda de är när de precis är nygjorda. Det är farligt, för när man har tråkigt, vilket är ganska ofta, finns det inte så mycket annat att göra än att försöka hålla sig vaken med hjälp av sockerkickar.

Det är inte så konstigt att jag var ganska rund när jag var liten eftersom min mamma jobbat på Delicato i nästan 23 år, så hela mitt liv har varit fyllt av godsaker, och jag är inte den som säger nej till socker. Lägg till det faktum att min pappa hade en kinarestaurang/pizzeria i mina yngre dar så förstår ni kanske varför mina kinder var så nypvänliga.

- "Köttbulle? - Lania? - Köttbulle? - Lania?"

Ungefär.

Men förhoppnings tröttnar jag på bollarna om några dagar. Punschrulle-bandet var bättre, för såna gillar jag inte. De åt jag bara i extrema får-jag-inget-socker-nu-lägger-jag-mig-på-
rullbandet-och-skriker
-nödfall.

Trots att dagarna helt och hållet går åt till att jobba tror jag att de här arbetstiderna passar min naturliga 12-03-dygnsrytm bättre.

Godnatt.
/ Köttbulle