Du kan va DJ

Fick terminens DJ-schema i går. Jag har redan spelat en gång i år och har blivit tilldelad ytterligare två kvällar. For your notice har de andra fått en kväll var, med undantag för två stycken som får spela två gånger. Inte för att vara sån (eller jo, precis för att vara sån) men jag känner mig ganska bra.

Alla Hjärtans Dag står på tur. Eftersom jag gör allt för att undvika att plugga har jag suttit och plockat ut låtar som jag tänker spela. Given: Outkast - Happy Valentine's Day. Söker jag på ordet 'Love' i mitt iTunes-bibliotek kommer 225 spår upp. Av de platsade 17 stycken på min lista. Det är utmanande att tema-DJ'a. Gick väl sådär när jag försökte spela After ski-musik på upplevelsefesten.

Ska trots att jag absolut avskyr Alla Hjärtans Dag försöka sprida lite kärlek. Om någon har önskemål eller förslag på låtar jag kan spela är ni mer än välkomna att dela med er av dem. Är det bra nog kanske jag spelar det, lovar dock inget. Det där med att spela musik som jag själv inte har valt är inte riktigt min grej.

Vi har förresten skaffat en mail. Jag vet inte riktigt vad den är till för. Kanske om någon vill säga något som den inte vill att alla andra ska se eller så. Det visar sig.

Kärlek?
/ Lania