Satisfaction

Jag är löjligt tillfredställd över det faktum att 5 användare anslöt sig till mitt iTunes-bibliotek när jag ändrade användarnamn till Pete Doherty is innocent.

Nu ska jag till Annas tomma lägenhet och shotta sprit i Sannas äggkoppar. Sen ska vi dricka vin och kolla på Smala Sussie med Städ-Jesus-Jeppe, Elin och Figo.[03:42]
Smala Sussie, Sunes jul och Napoleon Dynamite hann vi med ikväll. Jävlar vilket tema det blev med filmer som har namn i titeln. En varm macka senare är jag ännu mer tillfredställd än vad jag var tidigare i kväll. Min lägenhet är städad, det ligger en godispåse bredvid mig, vi åker till London om 4 dagar - det kan fan inte bli mycket bättre än såhär. Piteå-situationen känns jävligt mycket bättre nu än vad den gjorde för bara 2 veckor sedan. Rätt umgänge gör väldigt mycket helt enkelt.

Tack gode yatzygud att jag och Sanna inte är tvungna att bara umgås med  varandra dag in och dag ut, ingen av oss hade nog levat vid det här laget om så hade varit fallet. Vi kanske inte är så hemska och motbjudande människor efter allt, bara jävligt skumma och smådryga.

Vi ses.
/ Lania

Kommentarer:

1 Städ-Jesus:

Ni har ju mig nu ;)

2 Lania och Sanna:

Vi vet :) Dina frallor... Hååå...

Kommentera här: