Bright young thing

Okej, jag tror att jag vågar visa mig igen.

Utbrott? Humörsvängningar? Jag förstår inte vad ni menar. Nej, jag är inte normal för ett öre, men vem fan är det? Det är förmodligen helt och hållet mitt eget fel att jag blir som jag blir lite allt för ofta, så jag får bita ihop och hålla mig borta från människor när jag känner att mördarinstinkterna infinner sig. Som tur är har de krypit tillbaka någorlunda för tillfället, det är Pokerkväll hos Calle ikväll. Jag har bakat kladdkaka till de små chokladsuktande jävlarna. Allt för den optimala upplevelsens skull. (Men skjut mig.)

På tal om poker så kom Simon hem från EPT (European Poker Tour) i Dublin igår. 18:e plats av typ 400 möjliga, in the money, sjukt bra.

Och sen har jag ett litet erkännande. Jag har efter många om och men fastnat i Bittorrent-träsket. Måste ändå säga att det är sjukt starkt att jag har hållt mig borta från allt som heter nedladdning i nästan 4 år. Den knapra studentekonomin blev det slutgiltiga fallet. Men att jag börjat ladda ner musik kommer definitivt inte innebära att jag kommer köpa färre skivor. Däremot innebär det att jag äntligen kommer kunna få tag i låtar som den nedanstående. Som jag har letat och längtat.

Littl'ans feat. Pete Doherty - Their Way

Vi ses.
/ Lania