Det löser sig

Jag förstår verkligen inte hur jag kan vara så lugn. En frisk människa skulle få panikångest eller få något annat slags psykiskt sammanbrott. Men inte jag, vilket förmodligen beror på att jag är en ganska störd människa.

Sitter och spelar lite gitarr och ignorerar totalt det faktum att jag har en hel bok att läsa ut. Ser mig omkring i mitt bombnedslag till lägenhet, men kan inte bry mig mindre och kommer förmodligen inte städa på ett bra tag. Det hänger dessutom tvätt överallt där det kan hänga tvätt (på vardagsrumsbordet, på lampan, över garderobsdörrarna), men jag orkar inte ta ner den.

Bokade i alla fall Kåbdalis-resan i dag. Det ska nog bli kul. Får hoppas att mina föräldrar är snälla nog att ge mig den i 20-årspresent, annars får jag ta pengar från min systemkamera-fond. Har inte åkt skidor på 4 år och Sanna snackar om att vi borde lära oss att åka snowboard. 3 dagar i barnbacken alltså, om vi ens lyckas ta oss upp med liften. Vi får se.

Snowboard är sjukt mycket coolare än skidor, och coolhet är ju jävligt viktigt. Nästan lika viktigt som morötter. Eller lussekatter. Eller din brorsas mamma.

Håll käften.

Okej.

Förlåt.

Hej då.
/ Lania