Somewhere else?

Sitter och forsoker hitta nagonstans att aka pa endagstripp till under nasta vecka. Familjen aker ivag till morforaldrarna och jag ar ensam hela veckan. Det gar bussar till Cambridge harifran, ska tydligen vara en fin stad. Vill aka till Cardiff i Wales, men det ar nog en lite for lang resa. Skottland ocksa. Norrut skulle vara kul. Typ Manshester eller Liverpool, men som sagt, for langt. 

Skulle egentligen varit perfekt att fa hit nagon nasta vecka. Ar det nagon som vill komma? Seriost, jag har ett helt hus for mig sjalv en hel vecka, men ingenting att gora och ingen att gora nagot med. Kanske kommer lite for plotsligt, men ar nagon (alltsa, inte vem som helst, med 'nagon' menar jag nagon som jag kanner) arbetslos och ledig far ni garna komma hit.

Det ar april i morgon. Vart fan tog mars vagen? Tiden gar helt otroligt fort. Jag ar hemma snart. Nasta manad ar det dags att fa panik over hur vi ska ta oss ner till Hultsfred. Forovrigt verkar det vara valdigt fa som jag kanner som ska dit. Inte pojkarna i alla fall. Vilka ska jag nu dragga med pa campingen nar mesarna have retreated to husvagnscampingen? Far leta reda pa nagon slampa att leka med. Det var val sa jag gjorde forra aret...

I just can't help myself,
I really really wish I could be,
Somewhere Else,
than here.
 
I alla fall den har helgen. Fan. Nu ar sakert flat 133 och Co pa vag till Koko...

Adieu.
/ Lania

Kommentarer:

1 Amanda747:

Kan inte du skicka somewhere else till mig? Har alltid velat ha den men är lite pank just nu :)

2 amanda:

Min mail är amanda747@gmail.com

3 Lania:

Nemas problemas :)

4 amanda:

Tack, vad bra den är :)

5 Amanda:

Nej jag har tyvärr ingen! (och jag blir galen på det!) Men följer inte You f*cking love it med i NME-skivan(vet inte om den är ute än i England annars kommer den väl nästa vecka?)

6 Amanda:

Åh, jag visste inte att den fanns! Jag kommer ihåg att jag läste jättemycket om den låten innan skivan kommit ut och sen när jag lyssnade på den så var det bara 'jaha, men var är den då?' tills jag fattade att det var samma som you only live once. Men jag älskar den, skulle jättegärna vilja höra demon!

7 Amanda:

Åh tack tack tack! Jag har ett bootleg från en kentkonsert i somras, storängsbotten den 28:e (lördagen)+ några låtar från fredagen... Det är väldigt bra(extraverser på mannen i den vita hatten liksom!)så jag skickar det till dig! (hoppas det funkar, har aldrig skickat en zip-fil förut)

8 Amanda:

Aha :) Jag har massa demos som jag har hittat på www.mardy-bum.com men bigger boys and stolen sweethearts och settle for a draw har jag köpt på iTunes music store och de går inte att skicka :( 7 var på en podcast som jag hittade på iTunes och så klippte jag av den så att bara den låten är med, haha! Puddlegum podcast heter den... Men gå in på mardy-bum, det finns massor!

Kommentera här: