Festivalstövlar och nytt jobb

Så, för första gången sedan 2008, och Rocking The Daisies i Sydafrika, ska jag på en hel festival. I juni bär det av till Bråvalla och då blir det full on helhetsupplevelse med camping och hela skiten. Kommer känna mig lastgammal och förmodligen få panik på alla kids, men det ska samtidigt bli sjukt kul. Festivaler är trots allt en rätt härlig liten låtsasvärld där det är okej att vara smutsig och lite äcklig, och med all bra musik som är bokad i år så kommer det lätt vara värt det.
 
Eftersom det var sju (!) år sedan jag var på campingfestival behöver jag kitta mig lite. Saknar till exempel en vettig ryggsäck att packa i och tänker att ett par gummistövlar kan vara bra att ha. Jag är ju lite för bra på att nätshoppa för mitt eget bästa och klickade hem dessa skönheter från Sportamore tidigare i dag:
 
 
Har ju en nyvunnen fascination för rosa prylar och de var på rea, så det var lika bra att passa på.
 
Och så har jag ju lyckats haffa ett nytt jobb! Efter att jag slutade på SDI den 31 mars tog jag påskledigt och började sedan att söka jobb efter annandag påsk. En vecka senare hittade jag drömjobbet, sökte och efter två dagar blev jag kallad på intervju. Några dagar senare var jag på intervju nummer två hos företaget och dagen efter ringde VD:n och erbjöd mig jobbet. På måndag gör jag min första dag som VFX-koordinator hos Important Looking Pirates. Livet!
 
/ Lania

Hej hej

På något sätt försvann två månader och bloggen har inte hunnit få så mycket uppmärksamhet även fast jag haft en del för mig. Så, en snabb re-cap: 
 
 
I slutet på februari var jag och Johan E uppe i Lule och hälsade på Åsa, Johan L och lille Manfred. Vi åkte skidor i Storklinten utanför Boden och hann med en liten nostalgitripp till Pite med lunch på Kårhuset och fika på Ekbergs. 
 
Den 26 mars var jag, Ullis, Zottie och Malin och såg Beatrice Eli på Debaser Medis. Konserten var tokgrym, men det absolut bästa med kvällen var DJ:sarna. De spelade så sjukt bra musik med blandade RnB- och hiphophits från sent 90-tal och tidigt 00-tal och efter konserten stannade vi kvar och dansade till typ halv ett. En torsdag! Kände mig väldigt ungdomlig.
 
Sista mars jobbade jag min sista dag på SDI Media och för tillfället njuter jag av livet genom att unna mig själv sovmorgonar och luncher på stan med kompisar till dess att något nytt dyker upp. Jag har sökt en hel del jobb som känns väldigt peppiga och hoppas på napp snart. Känner mig inte särskilt stressad och tänker att det nog löser sig inom kort.
 
I helgen tågade jag, Karin och Elin oss bort till grannlandet i väst. Där borta väntade en intet ont anande Christina Mathilde som trodde att hon och hennes karl skulle i väg på någon slags romantisk överraskningshelg. Tji fick hon när vi stod i en hotellfoajé med heliumballonger och partytutor och ropade: "Surprise!". Vi grät lite tillsammans och helgen fortsatte sedan med fler överraskningar i form av sleepover, upptåg på stan, pysselkurs och lekar. Om ungefär en månad bär det av till Oslo igen och då vankas det bröllop!
 
Ja, så är det en bild på Jesper däruppe i det vänstra hörnet för att jag var i Linköping i påskas.
 
Ska försöka titta in här oftare. Man skulle kunna tro att jag har massor med tid över just nu, men det här med att söka jobb tar sin lilla tid alltså. 
 
/ Lania