Hihi

Han minns nog inte att han svarade i går, men nyss fick jag en till tweet. Hihi. Förövrigt har jag lyssnat sönder denna låt i dag (utan att lyssna sönder den). Dör lite över hur fin den är och det är sjukt enerverande att den bara finns som musikvideo än så länge.
 
 
/ Lania, för alltid 15 i hjärtat
 

Till Lania, 15 år

 
Brukar sällan twittra till folk jag inte känner, men efter en resultatlös jakt efter den här fantastiskt fina låten var jag tvungen att fråga. Tänk om Twitter hade funnits när jag var tonåring. Det här är till mitt femtonåriga jag som natt och dag hängde på kent.nu, och lade grunden till den jag är i dag.
 
Ta fyra minuter och sju sekunder av er tid yssna på låten och se videon.
 
 
/ Lania

Bra grejer

  • Jag och bästa Ullis har bokat resa och boende till vår Islandsresa! I juli bär det av och jag är så sjukt pepp. Både för att jag äntligen ska få resa och för att jag får göra det tillsammans med Ullis.

  • Mars och massor av roliga konserter stundar. I dag köpte jag mig en biljett till Gavin DeGraws spelning på Annexet den 9 mars. "Chariot" är en av mina mest spelade skivor någonsin. Typ. Den för tankarna tillbaka till första året i Pite och det är ju bra tankar.

  • AW:ade med Isa igår och hon är bäst på att jobbpeppa och "tvinga" fram mina bästa egenskaper. Såna människor behöver man i sitt liv.

  • Trots att det inte blir någon Kittel-resa i år har jag plockat fram min Onesie och lever i den när ingen ser på. Det är mitt absolut bästa plagg.

  • Baletten har haft terminsstart och det är underbart. Balett, skidåknings- och skoteråknings-träningsvärk är de enda som någonsin kommer att vara värda.

  • I kväll ska jag hem till Fia och moffa gottgott och kolla på Mello. Och om några veckor blir det Hutt hutt vol. 2 hos Johan! Älskar att hutthuttandet blivit en "grej".
 
Ungefär så. Påminner mig själv om att det finns en hel del bra grejer att glädjas över.
 
/ Lania