Loafing-gänget

I kväll har jag hängt med några av de loafers jag lärde känna under mitt korta gästspel på Södertörns högskola hösten 2011. En helt fantastiskt fin bunt människor som jag träffar alldeles för sällan. Med picknick-knytis i våra påsar åkte ut till Görvälns slott i Järfälla för att se vår kamrat Linas föreställning "P.S Älskar dig!". En alldeles ypperligt bra fredagskväll.
 
Bilden har jag lite fräckt snott från Veronicas Instagram.
 
Efter att ha bråkat med ett antal mindre och större undertextningskriser denna vecka ska det bli sjukt skönt med lite helg. 
 
/ Lania

Konsertsommaren 2013

Den senaste veckan har varit en helt fantastisk konsertvecka. Förra lördagen var jag och Annika på invigningskalaset på Tele 2 Arena och i helgen var det dags för Popaganda tillsammans med Sofie och Ullis. Inom loppet av sju dagar har jag hunnit se fyra av mina absoluta favoritband/artister - kent, Jens Lekman, Håkan Hellström och Robyn. Bra jävla vecka.
 
Jag har insett att jag har blivit en sjukt nördig konsertbesökare. Jag är extremt fascinerad av snygga ljusdesigner och konfetti (!!!) och försöker alltid att stå i linje med FoH för att få det bästa tänkbara ljudet. Tyvärr hjälpte inte det i Tele2 Arena där det aldrig riktigt blev något bra tryck och ljudet bara studsade och ekade. Speciellt under Winnerbäck fick jag koncentrera mig för att inte lyssna på ekot. Blinkandet däremot var hypontiserande och galet snyggt. 
 
Här kommer lite blink-blink från den gångna veckan.
 


Robyn.

Lars Winnerbäck.

 
 
 
 
kent.
 
Jens Lekman.
 
 
 
Håkan Hellström.
 
Framöver har jag Bruno Mars och Glasvegas att se fram emot! Funderar även på att se Ed Harcourt på Nalen  bara för att jag älskade honom för en massa år sedan och aldrig lyckats se honom live.
 
/ Lania