Höst

I går embraceade jag och Fia hösten och tog oss ut på en promenad runt Långsjön. Vi kunde så klart inte låta bli att föreviga oss själva i det fina höstvädret. 
 
 
 
Min vän Fia är bra snygg!

Och är inte alltid så bra på att vara still.

 
 
Vi promenerade hem till mig och fick sällskap av Sara. Sen lagade vi kött med marry-me-sås och bakade en kaka.
 
Fia: "Fota det här, jag vill se hur det ser ut!". Jag: "Okej...".
 
Lättroade - check!
 
En bra lördag!
 
/ Lania

En söndag i Uppsala

Nu har jag nog haft min längsta bloggpaus någonsin. Det har egentligen hänt en del, men jag har bara inte känt för att skriva. Ni som av någon händelse fortfarande är intresserade av att följa min ack så vardagliga vardag kan leta upp mig på Instagram
 
Sedan det senaste inlägget har min bästa Chrisma hunnit vara på besök, jag har förlängt mitt kontrakt på SDI till nästa sommar och i lördags var jag för första gången gäst på ett bröllop. Ungefär så.
 
Gårdagen spenderades i Uppsala tillsammans med flera favoriter. Vi fikade och bestämde därefter att vi skulle turista lite i Uppsala. Biotopia var vårt första mål. Väl framme insåg vi snart att museet inte direkt var vuxenanpassat, utan snarare riktat till barn. Men vi strosade runt och fräschade upp våra kunskaper om inlandsisen, kollade på uppstoppade fåglar och djur och lyssnade på älgar berätta om vykort från flyttfåglar.
 
Vi spatserade därefter vidare mot Domkyrkan och via en glass på Max och en omgång Wii hos Annika så avslutade vi kvällen med go-middag på Texas Longhorn. Ungefär så här såg vår dag ut:
 
Vi började med att hälsa på Annika på jobbet.
 
Här hittade jag en staty som jag tvingade Åsa att gestalta.
 
Små människor och stor kyrka.
 
Min nygamla grej är att tvinga folk
att vara med på halvlöjliga gruppbilder. 
 
Den är ju bra häftig.
 
Inne i kyrkan övade Domkyrkans goss- och flickkörer. Så himla fint.
 
När Annika hade slutat jobba plockade vi upp henne,
medan Filip sprang hem till bortglömd tvätt.
 
Inte ofta man lyckas samla såhär många sektmedlemmar på en och samma plats.
 
Bra söndag! Jag är allt lyckligt lottad som får omge mig med så här fina människor.
 
Andra bra grejer: I dag köpte jag biljetter till Justin Timberlakes konsert! Mitt lilla tonårspophjärta klappar bra hårt för den karln. Bruno Mars, Glasvegas, Håkan Hellström och Justin att se fram emot. Bra jävla konserthöst- och vår ahead!
 
/ Lania