Australien

Just nu befinner sig min finaste vän Chrisma Down Under. Alldeles nyss WhatAppade vi med varandra. Jag har precis diskat och hämtat tvätt, och ska snart gå och lägga mig. Hon var på väg att cykla till jobbet.
 
Om fem månader befinner vi oss på samma plats igen. Och jag längtar lika mycket efter Chrisma som jag längtar efter äventyren. Jag är ju ganska berest, men det här blir första gången som jag reser backpacking style, även om det bara blir för drygt tre veckor.
 
Vet egentligen inte om jag kan kalla mig berest. Jag har ju mest bott på olika platser när jag varit ute i världen, aldrig "rest" i den benämningen där jag åkt runt till olika städer och så. Och det är ju ganska stor skillnad på att ha en vardag på en plats och att resa runt som turist och upptäcka saker.
 
Trots att man är van vid det här med norrländska längdmått så är det lite svårt att förstå vilka enorma avstånd man måste ta sig emellan på den där malplacerade kontinenten. Det blir till att planera så att man verkligen hinner med godbitarna. 
 
/ Lania

Echo (echo, echo...)

Här ekar det minsann tomt. Tror precis att jag slagit mitt eget rekord i bloggtorka. Men ni vet, jag sitter vid en dator 8 timmar om dagen. Man hinner inte med så mycket annat då än att komma hem, laga mat och sätta sig vid datorn igen. Och den tristessen tänkte jag bespara er.
 
Efter Kittel-veckan hamnade jag i en liten dipp (inte sån som man doppar saker i, utan... Ja, ni förstår). Jag längtar efter att ha något att längta efter igen. Australien och Chrisma känns väldigt långt bort och däremellan blir det till att hålla tassarna borta från bankkontot om den resan ska bli verklighet.
 
I dag levererades mina skidor till mig jobbet. De är så sjukt fina och jag toklängtar efter att få premiäråka dem. Det skulle ha blivit en tripp till Romme i går, men min mage bestämde sig för att revoltera under lördag natt. Och efter ungefär två timmar sömn kände min kropp inte riktigt för att ta sig ur sängen och än mindre för att åka skidor. Hoppas på revansch. Snart!
 
Men ja. Något att längta efter. Som inte är jättemånga månader bort. Har en nedräkning till påskledigheten, bara för att ha något att räkna ner till. Kanske får se till så att det händer något då, så att jag har något mer än bara ledighet att längta efter.
 
I konsertväg har jag i alla fall Beyoncé den 29 maj och kent, Robyn och Winnerbäck den 24 augusti. Sen hoppas jag även på att få tag i biljetter till Bruno Mars konsert. Har ju visat mig vara rätt bra på att skaffa biljetter till saker, så det borde inte vara något problem.
 
Ska försöka se till så att det inte uppstår så här långvariga torkor på bloggen framöver.
 
/ Lania

Atomic Affinity Air

När bankkontot fyllts på med lite löneslantar så ska dessa skönheter bli mina.
 
 
 
 
Japp. Jag ska bli skidägare! Förhoppningsvis hinner jag rasta dem någon gång under denna säsong. Annars har jag gett mig fan på att benmusklerna ska pumpas till nästa säsong så att jag klarar av att åka ordentligt utan att dö mjölksyredöden.
 
Förmodar att man blir som man umgås och det är jag ändå rätt glad för.
 
/ Lania