Sjukdomstorka

Jag har varit sjuk och har således varit utanför dörren en gång den här helgen. Åkte till Skhlm i dag för att köpa tantskor som jag har spanat på ett tag.
  1. Japp, jag har sett ett flertal tanter 70-80+ bära dessa skor.
  2. Det är mina andra par Ecco-skor.
  3. Ja, jag har på riktigt spanat på dem i typ ett år.
    Vuxenpoäng: cirka 78 stycken.
Men. I dag tog jag till slut det stora steget och köpte dem. Helt galet. Fast egentligen inte alls särskilt galet. Det är helt vanliga svarta skinnskor, som ser ut som lite mer fancy sneakers typ. För att göra det lite lättare att visualisera så visar jag helt enkelt en bild. 
 
 
De är i alla fall så löjligt sköna att jag nästan vill gråta en skvätt.
 
Nu har jag tröttnat på att vara sjuk så jag tänkte sova mig frisk, äta på Texas Longhorn och se Teitur på Debaser Slussen med Ullis. 
 
/ Lania

Terrific hair

Okej. Nu har jag postat den här i typ alla sociala medier jag rör mig i. Men jag totalälskar den.
 
 
Terrific hair! Tänk på det.
 
Print finns att köpa på Society6. Nej, jag vet inte varför all text blir lila när jag länkar något.
 
/ Lania

Silverputs: husmor-style

I natt drömde jag att tre skurkar borrade ett hål i titthålet i min dörr och bröt sig in hos mig. Jag bad att de inte skulle göra mig illa och lovade att jag skulle ge dem 15 000 kr om vi tog oss till en bankomat. I drömmen flimrade silvermedaljongen jag köpte i Kapstaden förbi och när jag vaknade var jag tvungen att hitta den.
 
Lämpligt nog låg den i samma påse som jag fick när jag köpte den, i den första flyttlådan jag öppnade. Upptäckte att silvret oxiderat och att den blivit missfärgad. Så jag gav mig ut på jakt efter mina Instagram-följares bästa silverputsknep.
 

Efter att ha fått ett par bra tips och skannat igenom internet så föll det slutgiltiga valet på att lägga medaljongen på en bit aluminiumfolie i hett vatten med salt och bakpulver i drygt en timme. Och ta-da! Tokputsad!
 

Jag älskar internet.

Förövrigt slutade drömmen med att jag hittade en polis och berättade vad som hänt. Sen vaknade jag.
 
/ Lania