Röda festen 2007

Den 25 augusti 2007 DJ:ade jag på Röda festen under NolleP. Under kvällen så stötte en tjej på mig och skrev: "Du är söt" i mitt block, jag fick säga åt nyfikna ljudtekniker-nollor att hålla sig borta från mikrofonerna på scenen och en viss ljudtekniker kom fram till mig och sa: "Det där var inte en särskilt bra taktmix".

Den sistnämnda händelsen minns jag inte själv, det är ljudteknikern i fråga som skämdes så mycket att han några månader senare bad om ursäkt för sin spydiga kommentar. Det var sött.

Såhär såg spellistan ut den kvällen:Man kan ju ganska tydligt se hur jag för det mesta brukade tänka när jag valde låtar och ordning. Jag var ganska så bra på det där om jag får säga det själv. Professionell DJ... Något att skryta om för barnbarnen - som i sin tur kommer att utbrista: - "CD-SKIVOR!?!????!!!1111oneoneone".

God natt.
/ Lania

Till min finasteMin käraste vän, trots att vi befinner oss halvvägs runt jordklotet från varandra så vet jag att du alltid, alltid finns där och det betyder allt. Du är en av de finaste och mest värdefulla personer jag har i mitt liv och jag hoppas att vi kommer fortsätta ha varandra til' the end of days.

När som helst när det finns en four thumbs up-bild att ta, när det finns sushi (eller vad som helst egentligen) som behöver ätas upp, när det behövs en axel att skratta eller gråta mot eller när kärleken till Justin Bieber desperat behöver uttryckas. Då finns jag där. Alltid.

Jag önskar dig den bästa födelsedagen och längtar något så enormt mycket efter att återigen få vara på samma plats i världen som du.

W ♥ L!

/ Lania

Utmaning

Fick en utmaning av Åsa. Det är en massa villkor och grejer där man ska utmana andra människor också, men det orkar jag inte riktigt göra, utan den som känner sig manad kan ju göra't om den vill.

  1. När ingen hör eller ser mig... sjunger jag sjukt seriöst och med enormt mycket inlevelse till låtar man borde skämmas över att man gillar, men som jag fullkomligt älskar.

  2. Jag går aldrig hemifrån utan... mobil, hörlurar, SL-kort, korthållare.

  3. Min blogg heter som den gör för att... den här bloggen till en början var min och Sannas gemensamma blogg. Vi hittade ett jättestort gem när vi läste Matte C på gymnasiet och någon gång under tiden som vi läste kursen insåg vi att vi inte alls ville bli ekonomer. Istället roade vi oss med att rita rebusar åt varandra. Vi hittade i alla fall ett jättestort gem och jag har för mig att vi inte mindes vad 'gem' heter på engelska, så vi direktöversatte det till 'goam' och uttrycket: "You're my goam baby" myntades. I min studentmössa har Sanna skrivit just den frasen.

  4. Om jag vågade skulle jag... ba' göra't.

  5. Om 10 år kommer jag att... jobba med något spännande och förhoppningsvis vara en person som inspirerar andra. Kanske har jag träffat en karl och kanske har jag en söt och tjock liten bebis. Det vore ju trevligt.


Den där vampyr-filmen var ju rätt frän. Läste aldrig sista boken. Dels för att filmerna blir mer spännande så, men också för att jag inte tycker att böckerna är särskilt bra. Bella bara whine:ar och det blir lite långdraget med 500 sidor whine.

Bio-trion har ett par verk att se fram emot framöver. Värt lördagshäng.

God natt.
/ Lania