Day 5 – A song that reminds you of someone

Inte helt oväntat är den första låten jag kommer att tänka på kärleksrelaterad. Och när det kommer till kärlek i mitt liv existerar bara olyckliga historier. Den här låten är dock från en lycklig period i en olycklig historia och påminner mig om en pojke som var en stor del av mitt liv under de finaste Pite-åren.

Egentligen är det väl inte Håkans version som påminner mest om honom, utan Fred Åkerströms, men jag gillar Håkans bättre. Ni som känner pojken i fråga kan nog ganska lätt lista ut vem han är./ Lania

En liten lugg

Sushikvällen slutade med en ny frisyr. En liten lugg blev det, som jag förmodligen kommer att tröttna på snart. Men ett litet tag får den hänga med. Vi tackar vår lilla norrbagge Madde för den./ Lania

Day 4 – A song that makes you sadEgentligen blir jag inte ledsen av musik. Jag älskar musik så pass mycket att den inte kan göra mig ledsen, hur deppig den än är. Jag är ju rätt insnöad på det här med ledsen musik, sneluggen och conversen ni vet. En av de sorgsna män som jag lyssnar på när jag är ledsen och tycker synd om mig själv är fantastiska Elliott Smith.

Speciellt I Didn't Understand och textraden "Alone, like I'm supposed to be", har nötts ett antal gånger i samband med ett par omgångar hjärtesorg.

Reggae-bransjekväll på Big Horn med Governor Andy igår och seg dag på jobbet idag. Inte seg som i att jag var bakis utan alldeles, alldeles för lugn för min smak. Längtar efter fart och fläkt och för mig räcker det inte att bara få det på helgerna. Pengar, pengar, pengar. Snart är det över.

/ Lania