Storstaden i norr

Känner mig sjukt duktig som hittat runt i Umeå heeelt själv och inte åkt eller gått vilse en enda gång. Var ut till Ersboda Handelsområde och införskaffade skidhjälm och nya goggles på Intersport, sen for jag in till stan och köpte födelsedagsskjorta- och kofta till mig själv. Så nu är min väska tjock och nöjd, och efter ett Friscomål på MAX är jag detsamma.

Umeå är en ganska bra stad känner jag. Storleksmässigt så är den inte för liten och känns inte för stor, sen är det Norrland och det gillar jag ju. Vem vet, kanske hamnar man här någon gång i framtiden?

Om en timme och lite till bär det av till flygplatsen. Umeå-Sthlm-Oslo-Hemsedal. Klockan 02:45 är bussen framme i Hemsedal. Känns faktiskt skönt att få åka tillbaka.

Ses igen när jag är tillbaka i dalen.

/ L

Mys

Ute är vädret fortfarande kasst, så vi myser fortfarande ihjäl oss. Jag gillar't.
Bilderna är tagna av Johan, Anders och mig.

Idag har jag, Åsa och Stina varit på en isig och regnig promenad. När vi bestämde att vi skulle åka den här veckan var vi oroliga för att det skulle vara så kallt att vi inte skulle kunna åka nåt skidor. Nu är det istället plusgrader, men så blåsigt och tråkigt att det inte finns så mycket mer att göra än att bara mysa. Men jag är ganska nöjd med det också.

/ L

Hård vind och SMASK 09

Det har blåst nåt så djävulskt mycket hela dagen så vi har mest suttit inne och myst. Jag har fått världens finaste mössa med boll av Åsa, ätit varma mackor, grillkorv, stört god viltgryta, bastat och druckit ett par skvättar alkoholhaltig dryck.

Och just nu står Joel och smörjer in sig med babyolja och dansar tryckare med Filip till I'll never break your heart.

Men framför allt har kvällen kretsat kring SMASK 2009 som sändes på Piteplay.se ikväll. Det bästa SMASK:et någonsin, med bästa gänget någonsin under det bästa Pite-året av de alla. Vi har fått gåshud och haft allsång till Våra rynkor ska alltid matcha varann.

Det här är bara så fint som det kan bli.

/ L