Ett skepp kommer lastat...

Med en ny soffa! Det här med rea alltså. Bra grejer. Spanade in en soffa i höstas, men tyckte att den var alldeles för dyr. Och som på beställning dök den upp till halva priset nu i mellandagarna. Så, den 30:e januari när jag flyttar in så levereras den direkt till lägenheten. Fruktansvärt smidigt.Det blev ingen bäddsoffa som planerat. Efter att ha provsuttit ungefär alla bäddsoffor i hela Stockholmsområdet kom jag fram till att "vanliga" soffor var betydligt skönare. Denna guldklimp från Mio kan man i alla fall sova en person i.

Blir till att leva på soppa och knäckebröd i några månader framöver. Mysigt!

/ Lania

Klackeskor!

Jag har varit ute och flängt i mellandagsrean. Köpte mig två klänningar (som jag visar imorgon), ett par mönstrade tights, en tygbit som ska klä min sänggavel och... Ett par högklackade skor!Nu har jag shoppat så att det räcker och blir över för ett par månader framöver. Och jag insåg precis att jag börjar min praktik på måndag! Innan dess ska jag hinna med en fantastisk nyårshelg i Igelfors. Bra grejer!

/ Lania

Juldagen

Firade jul med släkten i dag. Jag och kusinerna spelade ett sjukt kul strategibrädspel, Stoneage, och körde en hysterisk och rolig omgång julklappsspel. Mina vinster var så sjukt bra:Roffade åt mig det största paketet och i det låg en... Diskborste. Men, så grävde jag vidare i lådan och det visade sig att jag haffat jackpoten - ett presentkort på H&M! Ska ta mig ut i mellandagsrean och införskaffa mig ännu en schlagerklänning. I mitt andra paket låg ett par smartphone-vantar. Fruktansvärt nöjd!

En bra juldag helt enkelt. Får se om jag vågar mig ut i rean i morgon.

God natt.
/ Lania