Fördelen med att vara lite missbildad

En fördel med att vara lite missbildad (dvs ha synfel) är att man får ha på sig stora nördbågar för att man faktiskt behöver dem på riktigt. Då kan man se såhär cool/förvirrad ut:Beställde hem ett par provglasögon från E&E Glasses i förrgår och idag damp de ner i brevlådan. De satt som en smäck, så nu blir det till att returnera dem för att sedan få tillbaka dem med glas med styrka.

Hela jag är ju redan en klyscha, så varför inte spä på lite till med klyschiga glasögon?

P.S. För den som är intresserad så har mitt hår växt typ 10 cm på tre månader. Är det normalt?

/ Lania

Våldsamt ösregn

Våldsamt ösregn, hormoner, ångest och saknad.

Jag tänker för mycket för mitt eget bästa.

/ Lania

Den nya tegelstenen i mitt liv834 sidor av myspys. Nästan som att dejta Kotler & Keller igen. Då ska vi ta reda på hur det är att studera vid ett annat universitet. Södertörn känns sjukt stort. Fast jag har ju bara lilla MME (eller vad det heter nuförtiden, KKL?) att jämföra med, och det är ju en liten, liten flugpiss i havet.

Ska bli spännande att se hur det ska gå att göra grupparbeten med helt främmande människor. Kan vara så att arbetet blir en aning mer effektivt än i Pite när "plugg" för det mesta utmynnade i maratonfikor.

Åh, vad jag saknar maratonfikor och TV-spel och filmkvällar...

Ah well. Det var det här med att växa upp, ja. Kommer att ha att göra framöver i alla fall. Heltidsstudier i kombination med en bit av D-uppsatsen som ska köttas klar. Och så lite jobbsökande på det.

Då var den två veckor långa "ledigheten" över.

/ Lania