Jaha...


Foto: Mads Emil Busch

Nu förstår jag varför det var lite hetsigt i baren förra helgen... Hann inte riktigt uppfatta att det faktiskt var så mycket folk hos oss under fredagen. Men, det här med trängsel är ändå inte riktigt min grej om det inte gäller ett publikhav framför något av mina favoritband.

I morgon förväntas vi ha säsongens största dag försäljningsmässigt. Ser fram emot det som fan, för sen är det över. Bara städning av bygget och lägenheten och om fem dagar åker jag hem!

God natt.
/ Lania

Natteravn

Jag ska inte påstå att jag förstår allt mina danska vänner säger, men jag har blivit sjukt bra på att förstå danska efter sex månaders umgänge med våra smukke danske piger. Kommer att sakna den söta trion på andra sidan vägen.

Annars blev sommaren i Åndalsnes ännu lite bättre nu i förmiddags när även min fina sambo Erika fick jobb på samma ställe som jag. Vi ska dela på en liten lägenhet ett stenkast från hotellet vi ska jobba på och förhoppningsvis kommer vi att kunna köra upp Erikas bil och därmed kunna åka ut på roadtrips ute i vackra fjord-Norge.

Googleade lite bilder på Åndalsnes. Helt sjukt att det är såhär löjligt vackert på en plats där jag ska spendera de kommande tre månaderna:

Den lite högre vita byggnaden med brunt tak i mitten av bilden, det är Grand Hotel Bellevue där vi ska jobba. Som jag längtar!

Om en vecka går jag och lägger mig i min minimala säng i våran walk-in closet för sista gången någonsin.

God natt.
/ Lania

Sommar i Åndalsnes

Och så var sommarjobbet fixat! Blir ännu ett restaurangjobb i Norge. Denna gång i Åndalsnes utanför Ålesund på Grand Hotel Bellevue. Á la carte, nattklubb och sommarrestaurang nere vid vattnet. Alldeles perfekt kombination och en timlön som kommer att kittla dödsskönt på bankkontot.


Där vid den röda pluppen kommer jag att befinna mig mellan mitten på maj och slutet på augusti. Sjukt avsides, men eftersom jag bara ska dit för att jobba ihop en massa cash så är det lika bra att bo i en håla där det inte finns något annat att göra förutom att jobba.

Kommer hem till Stockholm den 5 maj, 13-15 maj blir det en tur till Niklas landställe i Finspång med Kapstaden-gänget med flera och sen den 17 maj bär det av tillbaka till Norget.

Det här blir nog bra!

/ Lania