Turnérapport

Är fruktansvärt nöjd med turnéstarten. Tisdag morgon påbörjade jag, Emmelie och Chrisma färden mot Oslo. Efter ett stopp på MAX i Karlstad och i Knapstad där vi släppte av Chrisma for jag och Emme vidare in mot Oslo Sentrum. Det här med lokalsinne är varken min eller Emmes grej. Efter ett par D-tours tog vi oss slutligen fram till Linn som bor och jobbar här för tillfället och snällt öppnade upp sitt lilla hem för oss.

I morse for vi via krokiga vägar genom galet vackra miljöer mot Hemsedal. Tänkte precis skriva att det var som att vara utomlands, och det är vi ju... Men, det är fascinerande hur mycket landskapen faktiskt skiljer sig från de svenska. Två intervjuer senare och en köttbolle- och minipölse-lunch i bilen bar det av tillbaka till Oslo. Vi körde inte vilse en enda gång! High five!

Imorgon bitti går min buss till Malmö. Skåne liksom! Aldrig varit där. Så det ska bli spännande.

Men Norge och framför allt Hemsedal. Jag vill, jag vill, jag vill! Såg till och med två backar som jag skulle kunna tänka mig att åka i.

God natt.
/ L

Finaste Pite-folket

Har haft en så otroligt mysig dag. Började med indisk lunch vid Hornstull tillsammans med Sara, Erik och Anders. Var därefter förbi Louder en kort sväng där Erik praktiserar för att säga hej till Calle. Sedan for jag och Anders vidare in till City och satte oss för att fika och fick kort sällskap av kära Chrisma och Patrik. Via jeansköp för Anders och asiatisk middag med Chrisma hamnade vi till slut i Gamla Stan där vi kvällsfikade med Andreas, Vigge och Martin.

Massor av fina Pite-människor på en och samma dag och ett fint telefonsamtal med Jonas. Blir inte mycket trevligare än så faktiskt.

Börjar sakta men säkert sprida vidare drömmen om det totalultimata produktionsbolaget. Inom några år ska det fan inte bara vara en dröm.

Let's do some fucking självförverkligande.

Imorgon bitti börjar turnén! Första stoppet: Oslo!

/ L

Squirrel!

Såg Shawshank Redemption igår och nu har jag sett jag UP igen. Tänkte att jag behövde något upplyftande en grå söndag som denna. Och de talande hundarna som mitt i en mening ropar "Squirrel!" och börjar stirra åt ett annat håll gör mig lycklig, men det är mycket annat som inte gör det just nu.

Jag skulle vilja skrika, eller kasta något hårt i en vägg. Men sånt kan jag inte göra längre eftersom det finns andra människor i huset.

Vet inte vad jag ska säga. Tack för tillåtelsen typ. Really appreciate it...

/ L