Fina människor

Tänk att det finns så fina människor som man kan skratta så otroligt mycket med. Och så väljer jag att åka ifrån dem i sex månader. Men förhoppningsvis finns de kvar när jag kommer tillbaka. Och förhoppningsvis så finns det ett par stycken nya fina människor att hitta i Hemsedal.

Om 6 timmar och 5 minuter går tåget till Oslo. Jag borde sova, men sitter och laddar ner nya avsnitt av serier som jag inte har hunnit se än. Sova kan jag göra på tåget ändå.

Kommer inte ha något internet i boendet i Norge och jag vet inte riktigt när jag kommer ha tid att fixa det. Så det här blir typ ett hej då/på återseende på obestämd tid. Hoppas att jag slipper vara utan allt för länge, för det klarar jag nog inte av.

Jag kommer i alla fall att på ett eller annat sätt låta er veta att jag lever.

Until then!

/ L

Lania vs. Packningen 1-0

Jag fattar inte hur de som har med sig skid/snowboardutrustning och såna grejer klarar det här. I mina två väskor finns bara ett "vanligt" liv. Hade inte fått plats med en enda liten pryl till. Har vakuumförpackat fluffiga saker och gjort den här klassiska "sitta-på-väskan-tills-den-går-igen"-grejen. Typ genomsvettig och jävligt fräsch just nu.

Nästa utmaning är att ta mig på och av tåg och bussar tillsammans med mitt ton med packning och försöka att inte dö på kuppen.

Snart ska jag till Vapiano och träffa fina människor och det pirrar ganska mycket nu.

/ L

Standardgrå

Nu har jag valt benvita tapeter till vardagsrum och kök, gråa tapeter till sovrummet, ljusgrått stänkskydd till köket, ljusgrått klinkergolv till badrummet, vitt kakel till badrummet. Om jag gillar grått och vitt? Tydligen. Standardtråkig kanske, men det känns onödigt att go crazy med knäppa tapeter när jag inte vet exakt hur jag ska inreda än.

Och om jag tänker i ett längre perspektiv så blir det förmodligen lättare att sälja en standardgrå lägenhet när jag väl ska göra det i framtiden. Den benvita tapeten med silvriga ränder (är snyggare än vad det låter...) som jag valde till vardagsrum och kök var den de hade tänkt sätta in som standard om jag inte hade valt nåt annat. Men standard kanske är min smak.

Har nog inget emot att vara standard. För i mars 2012 kommer jag att vara världens lyckligaste lägenhetsägare. Mys!

En liten tupplur på den.

/ L