30 dagar

Hittade en kul grej hos Lotta (som hittade den här) som jag tog och snodde. Vi börjar i morgon den 1 december och ser om jag klarar av att skriva ett inlägg varje dag.

 

Day 01 – Introduce yourself
Day 02 – Your first love
Day 03 – Your parents
Day 04 – What you ate today
Day 05 – Your definition of love
Day 06 – Your day
Day 07 – Your best friend
Day 08 – A moment
Day 09 – Your beliefs
Day 10 – What you wore today
Day 11 – Your siblings
Day 12 – What’s in your bag
Day 13 – This week
Day 14 – What you wore today
Day 15 – Your dreams
Day 16 – Your first kiss
Day 17 – Your favorite memory
Day 18 – Your favorite birthday
Day 19 – Something you regret
Day 20 – This month
Day 21 – Another moment
Day 22 – Something that upsets you
Day 23 – Something that makes you feel better
Day 24 – Something that makes you cry
Day 25 – A first
Day 26 – Your fears
Day 27 – Your favorite place
Day 28 – Something that you miss
Day 29 – Your aspirations
Day 30 – One last moment

Ruligt! 

/ L

En dålig dag

Har en jävligt dålig dag. Den inleddes med mardrömmar och fortsatte därefter med en svinkall promenad till banken där en massa pengar som jag inte har än betalades bort. Sen köpte jag dyr jävla norsk mat och gick en ännu kallare promenad tillbaka hem där jag fick en liten melt down.

Längtar efter att få jobba mer så att jag slipper ha så mycket tid till att tänka. Det är tur att jag bor som jag gör så att jag kan stänga ute mig själv när jag vill och behöver. 

Men lite pannkakor på det så...

Vi lämnar det där.

/ L

Disneys magiska värld

Första advent. Hur gick det till? Jag har aldrig varit särskilt exalterad av julen, men av någon anledning är jag så fruktansvärt sugen på lussekatter, pepparkakor, knäck och julgröt och ser grymt mycket fram emot att få julbaksmysa tillsammans med Skistua-crewet hemma hos min kollega Madeleine på tisdag.

Det är väl något med att inte vara hemma (Pite/Sthlm) och inte ha sina finaste att julmysa med. Att samlas hos J. Nilsson på 89C, känna doften av glögg fast jag inte dricker det själv och äta pepparkakor med ädelost på tub. Egentligen handlar det nog om att det snart har gått ett helt år sedan de sista månaderna då allt var problemfritt, enkelt och underbart bra. Och att jag fortfarande inte kan låta bli att sakna det. Tryggheten. Att alltid kunna välja att inte behöva vara ensam.

Jag skulle ljuga om jag påstod att jag inte flyr för att det ska sluta kännas helt och hållet. Så jag tänker fortsätta tills jag hamnat på andra sidan jordklotet.

Bransjesöndag, men ingen utgång för mig ikväll. Kände att jag behövde sitta hemma och dega bort mig lite. Har laddat upp med Disney - En magisk värld och myser med en stor kopp te.

/ L