Pretto-pill

När jag glömmer mig själv när jag ska räkna efter hur många som kommer på söndagens Kiss-tar-examen-fest känns det som att det här med stress och självförsumning (?) har gått lite väl långt. Jag är så tankspridd att min kropp inte ens verkar ha förmågan att bli hungrig. Jag vill ju äta mat och tycka att det är gott och inte behöva tvinga i mig själv allt jag äter.

Imorgon väntar scendebuten tillsammans med The Experience. 19 personer på scen om jag räknar rätt. Hockeykör och hellre-än-bra-sång för det mesta, men satan vad kul det ska bli! Är nog mest pepp, och lite nervös också.

Annars har större delen av kvällen gått åt till lite fix inför söndagens fest.

Undrar hur länge jag kan ignorera och hålla mig borta? Orkar verkligen inte.

Rep imorgon bitti klockan 9. Ohumant! Men kul ändå.

God natt.
/ L

Presenterad

Insåg att jag har skrivit ovanligt lite om vad min D-uppsats faktiskt handlar om med tanke på hur mycket jag har gnällt över den.

Identitetsskapande genom
meningsfulla upplevelser

- En kvalitativ studie om meningsfullhet i musikfestivalsammanhang


Så heter den. Lite kort handlar den om hur meningsfulla musikfestivalupplevelser kan bidra till människors identitet och "livshistorier". Bland annat. När den är publicerad så kan de som är intresserade av att läsa få göra det.

Idag presenterade jag det jag gjort hittills och de kommande dagarna är det bara att återigen säga upp livet ett tag för att få klart skiten. Fick massor av bra och användbara kommentarer av min opponent My och av andra i klassen. Nu jävlar ska det köttas så jag får min jävla magisterexamen.

Ikväll hade vi café- och barlagsfest på Kåren. Vi stekte MAX-burgare i mängder och hade improvisationsteater, men det bästa är att bästaste Anders och Erik är tillbaka i stan efter praktikuppehåll. Och på fredag får jag en inneboende i form av Johan. I utbyte mot husrum tänker jag att Johan ska laga mat och diska åt mig, och även förse min uppsatsstela rygg med massage.

Lite sömn kanske. Undrar om jag orkar gå på nån C-uppsatspresentation imorgon...

God natt.
/ L

Bra jävla dag!

Bra dag! Två sommarjobb - CHECK! Det ena blir på skolan trots att utbytet med de kinesiska studenterna inte blir av. Ska jobba med diverse fix med NolleP från skolans sida, en ljudtekniks-konferens och eventuellt även något i Kina-kursen även fast kineserna inte kommer.

Strax efter att jag hade varit på skolan och pratat igenom lite arbetsuppgifter och annat så tussade jag ner till Bryggargatan för, vad jag trodde var, en arbetsintervju. Det visade sig att de redan hade bestämt sig för att anställa mig och att vi bara skulle prata igenom hur det såg ut i sommar. Ska jobba med servering och i bar på bröllop som anordnas ute på Gästgivargatan och eventuellt lite extra på Bryggargatan också.

Och det jobbet tackar jag bästa Johanna för! Kontakter är fan allt. Det var över 100 sökande, men jag fick det för att Johanna hade pratat så gott om mig. Så stort tack för att jag kommer att klara av att betala min hyra (och köpa jordgubbar!) i sommar!

Sen ville de inte ha 18-åringar som kom direkt från gymnasiet och inte hade någon större erfarenhet. Gissar att jag börjar komma upp i den åldern då man sakta men säkert börjar räknas som erfaren. Med tanke på att jag redan har typ 10 somrars arbetslivserfarenhet tycker jag att det stämmer rätt bra.

D-uppsatspresenationen är förberedd, i kombination med lite alkohol. Det är nice. Imorgon 10:30 blir det till att åka av! Sen börjar bristen på socialt liv. Igen.

God natt.
/ L