Chokladglass

Ge mig chokladglass! Riktig chokladglass, ingen jävla vegansk skit! Varför finns det ingen god laktosfri glass? Vad har vi laktosintoleranta gjort för att förtjäna glass gjord på soyamjölk? Vaa? VA!?

Vet inte riktigt vad det är för fel på mig just nu. För ett tag sen total-craveade jag ananas. Tur att jag hade en ananas.

God natt.
/ L

Tomt

Minns de åren när påsklov på Ankars var så jävla guld. Då när jag faktiskt kunde ta lov utan att få dåligt samvete. Känner inte riktigt att jag har tid med det nu.

Eftersom jag tänker vara sådär löjligt nostaligisk min sista tid här så bjuder jag på ett episkt citat från påsken 2007. Jag och Jesper hade nördhängt en hel dag och msn:ade med en av hans vänner:

Jeppemosig säger (03:21):
du skriver till två språknazister
Rusty säger (03:21):
Är du mer än en?
Jeppemosig
säger (03:21):
lania är här och hälsar på
(hon påstår att hon har bott här idag)

Rusty säger (03:22):
Coolt med en tjej som heter nästan som LAN!


Tomt på Ankars, tomt på godis, tomt i hjärnan, tomt i hjärtat. Även om jag kan fnissa åt vackra män igen så känner jag mig själv tillräckligt bra för att veta att jag inte kommer att kunna le åt dem på ett tag.

/ L

Cloudy with a chance of meatballs

Såg den här maskin-som-omvandlar-vatten-till-mat-filmen ikväll. Ett par sköna karaktärer och några roliga glimtar, men ingen vidare höjdare alltså. Fattar inte att det ska vara en film som riktar sig mot barn. Stundvis lagom svåra skämt som knappt jag fattade.

Nu är jag i alla fall hungrig. Fruktansvärt dumt att se film med en massa mat. Men äter jag på kvällen (när jag inte är full...) kan jag inte sova efteråt. Och sova är ju fruktansvärt trevligt.

Min frys är nu helt sjukt fullsmockad med flyttmat efter en liten runda hos residens Nilsson. Det känns inte som att jag kommer att kunna äta upp all min mat på de här få månaderna jag bor kvar här. Måste helt enkelt sluta handla.

Med undantag för färskvaror och tillbehör (så som sås, sås är sjukt viktigt) ska jag försöka att totalrensa frys och skafferier de kommande månaderna. Har exempelvis tre flaskor sirap i mitt skafferi. Hade från början en flaska som jag köpt själv och fick två av Ida och Sanna när de flyttade. Vad gör man med tre flaskor sirap? Det går bara åt en matsked per kolakakssats...

De 7 kilo mjöl (!) jag fick av herr Rönngren när han flyttade (samma lägenhet som Jonas snart också flyttar från) har jag nästan bearbetat mig igenom. En påse kvar. Har nog 1 kg strösocker kvar från den flyttmatslasten.

Det kommer att sluta med att någon stackare får all denna jävla mat när jag flyttar. Och så kommer det att fortsätta tills det börjar regna gigantiska köttbullar från himlen...


Legenden om Ankars - vol II: Maten som aldrig fick ro


Fan vad många böcker jag måste skriva när jag flyttat härifrån.

God natt.
/ L