Eclipse

Tänker inte hymla om att jag tycker att Robert Pattinson är helt löjligt het, men den här gången var filmen faktiskt också bra. New Moon var rätt kass. Bara Bellas jävla kärlekssmärtor och ångest i två jävla timmar. I Eclipse hände det en hel del och den var riktigt bra gjord. Alla som lämnade biosalongen gjorde det med ett fånigt flin på läpparna. Precis som det ska vara när det kommer till omöjlig-kärleksskit-som-överlever-allt.

Väldigt trevligt att umgås lite med människor och inte bara sitta och trycka för mig själv för en gångs skull. Har de senaste dagarna upptäckt någonting annat lite småfånigt - Glee. Behövde en ny serie att titta på (eftersom jag i min tristess plöjt allt annat) och valet föll på fånig high school-musikal-dramakomedi-serie. Men underhållande är det i alla fall.

Tips på andra serier jag kan plöja när jag är klar med Glee? 22 stycken avsnitt à 43 minuter räcker inte särskilt länge för mig...

God natt.
/ L

R.I.P Hultsfred

Årets Hultsfredsfestival är inställd och festivalen ska ansöka om konkurs. På Hultsfreds sida på Facebook rasar folk och jag känner med dem. Var med om samma sak 2008 när jag hade köpt biljett till Quartfestivalen som då blev inställd. Jag fick inte mina pengar tillbaka. Drygt 2500 kr åt helvete. Hoppas verkligen inte att det blir så för de som har köpt biljett till Hultsfred X.

20-årsjubileumet 2005 var min första riktiga festival. Minns massor av bra musik, dans i lerpöl till Moneybrother, hångel i gräset (med han som festivalens sista dag gick och krossade mitt hjärta) framför Hawaii-scenen till The Ark, tårar till Saybia, sönderklämda revben till The Hives, Mew i min ensamhet.

Och The Strokes och Babyshambles 2006. Behöver inte säga så mycket mer än så om det året för det var fint rakt igenom.

Såhär såg mina två år på Hultsfred ut.

2005 

2006Kaizers Orchestra


Gnarls Barkley


Tack.

/ L

Lunch

Sitter och ser fram emot min lunch. Det är typ så spännande mina dagar är nuförtiden. Ugnsgratinerad falukorv (med ost!) och potatismos. Mums! Har annars den mest hjärndödande arbetsuppgiften ever för tillfället. Sitter och "exporterar" kursrum i Fronter som ska stängas ner. Klicka - scrolla - kopiera kursnamn - välj exportera - välj mappar - exportera rum.

Men, får ju liks lika mycket betalt vad jag än gör. Så, det är väl okej ändå. Kollar på min timrapport och har ändå lyckats jobba ihop 102 timmar de senaste veckorna. Tillsammans med Challenge- och Bryggarlönerna resulterar det förhoppningsvis i en rätt okej lön den 25:e.

Nu ska jag lyssna på En Plats i Solen. Och imorgon ska jag se Twilight: Eclipse med Sanna och några till!

/ L