Myggsvullna fotleder och finaste Tingsek

Mina fotleder och vader ser helt deformerade ut. Där mina strumpor har "klämt" åt så har myggbettssvullnaden liksom vält utanför strumpkanten. Så nedre delen av fotleden är normaltjock, och sen kommer det som ett parti strax ovanför som är en halv centimeter tjockare än den normaltjocka delen.

Försökte ta en bild, för det ser verkligen helt galet ut (och sen gillar jag ju att skryta om mina fantastiska myggbettsmissbildningar), men de här missbildningarna går inte riktigt att göra rättvisa på bild. I alla fall, jag inser mer och mer hur sjukt tur jag har haft som inte fått såna här 12-cm-i-diameters-myggbett någonstans där det skulle kunna vara farligt. Typ på halsen.

Annars har det varit en lagom bra första festivaldag. Har hängt i Kittelfjäll-öltältet med Malin och Linus & Co och sedan även Cissi med vänner. Sen blev det en sväng till Garaget och The Dazzleds spelning. Jag strosade runt ensam ett tag när jag tappade bort ett sällskap och det andra skulle gå hem och sova. Men sen hittade jag Sanna och Holm och då var det frid och fröjd igen.

Jag och Holm gick och såg Helt Off som var riktigt jävla bra. Stod och tänkte att gitarristen var bra jävla lik Tingsek. Sen lyssnade jag lite nogrannare på när han körade och blev ännu mer övertygad om att det var han. Och när Jens "Chords" Resch presenterade den "fantastiske Magnus Tingsek" blev jag rätt jävla lycklig. Finaste, bästa Tingsek och Timbuktu i en mysig skånsk reggae-kompott. Jag gillar't.

Imorgon kommer Åsa och Johan till stan för att se Winnerbäck, Salem och Linnros med mig. Det blir fint. Usch, måste städa mitt hem lite så att de inte blir avskräckta och flyr fältet.

Nu ska jag och mina fotleder sova.

/ L

Häng och så

Sjukt trevlig dag och kväll. Lunchade med Anton som är i stan för att vara artistvärdinna (står så på hans kontakt-badge) på PDOL och nu ikväll har vi hängt med Cissi hos hennes kompis och sen bar det vidare av till Challenge uteservering där det hängdes med såna dära musik-människor från skolan.

Imorgon ska vi spela inne-minigolf och sen ska jag för första gången gå ut på 1906. Är nog egentligen ganska glad att jag inte jobbar där i sommar. För då hade jag inte fått uppleva PDOL, inte fått chansen att DJ:a på efterfesterna och inte kunnat spontanhänga såhär en vanlig tisdag.

Nu ska jag lägga mig och se klart ett avsnitt av Criminal Minds.

God natt.
/ L

Insomnia

Man blir fruktansvärt inte trött av att göra extremt lite under dagarna. Klockan narmar sig två och jag ligger i sängen och bloggar från Hugo och väntar på att sömntabletten jag nyss tog ska börja verka. Ingen riktig sömntablett då, utan en sån där mesig naturgrej.

Snart så. Kanske är det egentligen min hjärna som aldrig kan sluta gå i högvarv.

Eller så behöver jag börja aktivera mig mera.

Vi försöker igen.
/L