2010: vol I

Sitter och tänker att jag borde sammanfatta året ändå. Eftersom jag typ alltid har gjort det. I alla fall så länge den här bloggen har existerat. Och de senaste fem åren har varit de viktigaste och bästa åren i mitt liv hittills.

Kollar igenom bilder från det gångna året. Men det slutar bara med att jag jämför allt med 2009. Och istället för att få minnas tillbaka till de lyckliga stunderna jag upplevde förra året så ser jag ännu ett Pite-år förflyta, utan han som försvann.

Provar i alla fall. Gillar ju det här med självplågeri.

Jag ger er januari till mars

2010

i bilder.


JANUARI


15 jan | En sen nyårsfest.
25 jan | En Tuss som visste precis vad ett krossat hjärta behövde.


FEBRUARI


2 feb | Jag fyllde år och gjorde en penistårta.Jag firade med fina människor och fick massor med ost.
17-21 feb | En underbart mysig semester i Kittelfjäll.


MARS


Kårhusets älskade Roland gick bort.
(Foto: S. Lönberg)

12 mar | Ett sista SMASK bakom kameran.
26 mar | Ett naket E-type-examensgig.


Fortsätter när jag är ledig och har tid att blogga och sånt. Sen kanske det kommer en sån lista med kategorier lite i efterhand om jag orkar.

Ute blåser det snöstorm och här på Skogvegen har sambosarna gått och lagt sig och jag funderar på att göra detsamma. Har ju ändå ingen att skåla, kyssa eller ringa in det nya året med. Tror jag drar ett litet mentalt streck över 2010 och hoppas på ett bättre 2011.

God natt. Vi ses nästa år (hö hö hö...).
/ L

Timbuktu på Hemsen

Hemma efter en ofrivillig promenad från Hemsen. Timbuktu levererade som vanligt, men om inte något jättehäftigt-måste-se-band spelar på Hemsen nästa år så var det nog första och sista gången jag satte min fot där.

Efter konserten tappade jag bort alla i mitt sällskap, mosade mig kaosartat iväg mot garderoben där jag blev ännu mer ihjälklämd. Där stod jag sen i en halvtimme utan att "kön" över huvud taget rörde sig. Och värst av allt, alla äckliga små nyblivna 18-åringar som tror att de äger världen och mosade runt för skojs skull.

Vidriga jävla äcklen. Jag är glad att jag snart är för gammal för sånt här. Typ...

Om fem timmar ska jag upp och gå till jobbet. Mys. Jag ser i alla fall fantastisk ut ikväll har jag fått höra. Det är väl alltid något. Men jag tror mest att snubben försökte komma undan med att han trampade på min fot sex gånger.

/ L

Här var det hår

Mitt hår har växt en del det senaste året. Och då klippte jag ändå av typ en decimeter i början på oktober. Har upptäckt det här med plattång. Bra att ha sambos med viktiga resurser. Tror inte att jag vill klippa mig på ett tag.Nu har vi lite förspel (som förfest heter på norska) inför Timbuktu. Jobb kl. 10 imorgon. Gött.

/ L