Fjollträsk

Det känns inte riktigt som att det är på riktigt än. Och det är det väl egentligen inte heller eftersom jag planerar att försöka ta mig härifrån så fort som möjligt ändå. Men Stockholm alltså.

Det blir nog bra när det blir färdigt som en viss person brukar säga.

/ L

Aldrig ska jag sluta älska dig

Just nu hade jag nog gjort ungefär vad som helst för att någon skulle stoppa in världen i en tidsmaskin och vrida tillbaka tiden till augusti 2008. För även om jag längtar bort till något nytt så längtar jag redan tillbaka till att alltid ha en spontanfika inom räckhåll, en axel att gråta ut mot, en mitt-i-veckan-fest att vara dekandent på, de bästa vännerna jag någonsin kommer att hitta.

Alla stockholmare kommer påpeka att jag "har börjat prata norrländska" och uttalar namn konstigt (exempelvis Joo-nas istället Jo-nas) och till slut så kommer jag väl återgå till att gnissla på irriterande iii:n och säga "Aah" istället för "Jo".

Vem ska nu förstå och fnissa med mig när jag försöker prata pit'mål och svarar "Tchööö..." lite lojt när någon undrar hur jag mår? Vad är grejen med att ha Stad i Ljus som ringsignal när det inte är någon i närheten som förstår grejen? Vilka ska jag efterfesta med på tak och skråla tillsammans med tills grannarna klagar? Och, och, och... Ja, ni förstår.

All good things must come to an end är typ det dummaste uttrycket ever.

Ankars i mitt hjärta.


Aldrig (fucking någonsin) ska jag sluta älska dig.

Hej då.
/ L

Hello stalker

 

 

Lösenordsskyddet försvann och direkt dök mina kära små stalkers upp igen. Gränsen mellan smickrande och skrämmande är ibland rätt hårfin.

Hela mitt liv är nu insmockat i en släpvagn. Min lägenhet är nästan kliniskt ren och imorgon bitti bär det av söderut. Som tur är får jag sällskap av Johan. Vet inte hur 11 timmar ensam med mina föräldrar hade gått... En dag och jag är redan urbota less.

Men nu ser jag så sjukt mycket fram emot att få komma iväg till Oslo och gå på arbetsintervju och förhoppningsvis scorea ett jobb så att jag kan få fly iväg snart igen.

Sista natten börjar nu.

/ L