Rosa vecka

Rosa vecka låter som en tvist på röd vecka/lingonvecka/mens, men det är det inte. För första gången i mitt vuxna liv var jag runt på stan och letade efter ett rosa plagg att bära under Rosa Bandet-dagarna i helgen. Rosa! Jag! GAH! Såg ut som en gris i allt. En jävligt omodemedveten sådan.

Piss vad less jag blir... Juha har suttit i 10 jävla timmar och gjort en äckligt snygg rosa bröst-affisch till fredagens kårpub. Nu var jag tvungen att säga att han är tvungen att ta bort en sjukt stor del av den och det är varken hans eller mitt fel...

RESEARCH för i helvete! När det handlar om välgörenhet och registrerade varumärken funkar det inte att bara skjuta från höften.

Nu orkar jag inte mer.

God natt.
/ Lania

Sovmorgon

Jag tog sovmorgon idag. Ibland förtjänar man det en helt vanlig tisdag. Egentligen förtjänar man det oftare, men tyvärr har jag ett samvete.

Vin, det fantastiska mästerverket Svenska Tokhits samt 90-talsnostalgi i Spotify tillsammans med världens finaste hänga-i-gäng-gäng. I dag åker Tove-Tuss ifrån oss igen, men nu är det inte lång tid kvar innan hon kommer tillbaka för gott och aldrig aldrig mer lämnar mig igen.

Vi har börjat peppa för segling i Grekland om ett år. Jag blir sjukt lätt sjösjuk och har aldrig seglat (kommer ju tydligen bara stå och laga mat alternativt ligga naken och sola ändå...), men det kommer att bli grymt! Finns inget "om vi åker", utan bara "när vi åker". Det får bli min feta examenspresent till mig själv.

Nu ska jag ta tag i mitt liv.

Ses!
/ Lania

Ost

Osttortellinisar med ostsås och säsongsstarten av Desperate Housewives. Receptet för en ypperlig middag!

Nu laddar jag för vinkväll med att trycka lite ostbågar.

Jag gillar ost.

/ Lania