The Crew of Puonti Audio

I går var det Halloween-fest på Kåren. Jag och tjejerna var utklädda till något så skrämmande som ljudtekniker. Inte vilka ljudtekniker som helst dock, utan Puonti Audios helt egna crew. Underbara Joel hade kvällen till ära skickat upp ett ljudtekniker-survival-kit (gaffa, eltejp, spännremmar, badgear) och t-shirtar till oss.

Arbetarbyxor är verkligen skiten. Och jag är inte 2 decimeter längre än alla andra... Står bara längre fram.Bra, men trång och varm kväll. Dansade till och med hellre på schlager-golvet för att slippa trängseln på det stora golvet. Lord!

Nu ska vi se Monique - The Rock Musical. Dock inte urpremiären. Urpremiär. Vilket ord.

Vi ses.
/ Lania

 

Men lill-tuss!

Lill-katten med halv svans lunkade runt på min loftgång och följde efter mig mot min dörr och försökte smita in, men på grund av tuss-allergin kan jag inte släppa in den. Och vad fan gör den inte då? Jo, ställer sig utanför min dörr och jamar som bara en ledsen liten tuss kan!

Så får man fan inte göra mot mig...

Nu ska jag sova, peppa för Halloween och fundera.

God natt.
/ Lania

Tuss-allergi

Vi hade årsmöte för Upplevelseproducenternas Akademiska Förening idag och hela tiden hade vi sällskap av den fantastiskt söta lilla tuss-katten med halv svans som lunkar runt på Ankars.

Trots min allergi kunde jag inte låta bli att gosa och nu kliar jag och ögonen rinner. Dumt det här med att vara allergisk mot något som är så sött.

Annars har jag fan inte gjort något vettigt alls idag. Var på Michael Jackson-konsert med Rockmusiker-ettorna, kollat på Fast & Furious. Ska väl sova nu.

God natt.
/ Lania