KISS by S.M.G.T.G.E

Jag är aldrig särskilt snabb när det kommer till det här med bildredigering. Här är i alla fall ett gäng bilder från en av de fetaste produktionerna i MME's historia.


Jättemycket folk!Ren och skär lycka!

/ Lania

Caught in a Bad Romance

Lady Gaga-låtarna avlöser varandra om att vara de mest önskade. Från Just Dance till Poker Face, Love Game och nu senast Bad Romance. 8 gånger tror jag att jag har spelat den låten ikväll.

För det mesta försöker jag att inte spela låtar fler än 2-3 gånger, men ikväll gick det verkligen inte. ALLA önskade den låten och jag är ju inte den som är den. Det handlar ju tyvärr inte om min dansgolvsupplevelse, utan det är de fulla dräggen som ska bli tillfredställda.

Det finns en smärttröskel för allt, min är helt enkelt Bad Romance 8 gånger på 4 timmar.

Men jag biter som vanligt ihop och tackar och bockar för några extra hundralappar till min New York- och den-snara-framtiden-som-arbetssökande-pott.

God natt.
/ Lania

Dramatik

Ungefär en gång i veckan får jag typ 10 minuter för mig själv (kent-låts-referering - check!) där kan koppla bort allt annat. Det är under avslappningen på Åsas Body Balance-pass och de 10 små minutrarna är så värda all smärta och stående jävla styrketräning som jag plågar mig igenom. Bara för att få njuta av avslappningen.

Vissa skulle säkert påstå att man slappnar av när man sover. Det gör inte jag. Jag sover lätt, drömmer mycket och är sjukt aktiv i mina drömmar.

I natt drömde jag att vi var på en nedlagd och förfallen kycklingfarm. Den tillhörde någons föräldrar och rummen hade inga väggar och allt var målat i en stark ljusturkos färg. Det visade sig sen att alla var tvungna att bära något av denna ljusturkosa kulör för att "få vara med". Men jag hade inget ljusturkost på mig, så en viss person bannlyste mig.

Typ sånt drömmer jag om. Och för det mesta kommer jag ihåg alldeles för mycket.

Dramatik i mitt huvud och dramatik överallt.

Kan inte allt bara vara som avslappningen på Åsas Body Balance-pass?

/ Lania