Några fler

Nu har jag redigerat dig, Emmelie (och Crister, Sanna, Filip, Elin och David)!Och det här med något som kan tänkas vara i närheten av en normal dygnsrytm är glömt sedan länge. Vaknade 14:30, åt frukost, tog en tupplur vid 17, åt middag vid 20 och nu sitter jag här pigg som ett fån och undrar vad jag ska göra.

God natt. Typ.
/ Lania

"Upptagen"

Jag har nog inte blivit raggad på såhär mycket under hela mitt liv som jag har sen jag började jobba på 1906. Ganska smickrande, men jag känner att jag inte är ett dugg intresserad av alla dessa överförfriskade karlar som tror att "ring om du vill ta en fika någon gång" och en blinkning kommer att få mig på fall.

För att inte vara allt för otrevlig brukar jag let:a them down easy genom att säga att jag är upptagen. Det är lite lättare än att försöka förklara att jag helt enkelt är totalt jävla ointresserad. En kille igår kväll gav inte ens upp när jag sa att jag var upptagen utan fortsatte med ett "hur ska jag komma i kontakt med dig när du inte är upptagen längre då?". Lite sött, men fortfarande, nej.

Jag är väl kanske inte helt oskyldig som flirtar och är trevlig och småpratar när jag har tid. Men det resulterar oftast i dricks och det är trots allt mitt jobb att vara trevlig. Pojkarna kan ju alltid få tro att de har någon slags chans. Det skadar ju ingen.

Ljust och jävligt varmt och nu ska jag försöka sova.

God natt.
/ Lania