Fasadrengöring

I morse kl. 9 väcktes jag av (vad jag förmodar var) en högtryckstvätt. Fasadrengöring. När jag några timmar senare drog bort gardinerna möttes jag av denna vackra utsikt:Fasaden må kanske vara renare, men alla Ankarsbor kommer att mötas av en trevlig överraskning när de kommer hem efter sommaren... Om ni behöver låna fönsterputsningsverktyg så har jag. Lyckligtvis så finner jag en slags bisarr tjusning i att putsa fönster.

God natt.
/ Lania

Dromedarer


Dromedarer är nästan kameler.


Det ligger en blogg på min brors domän sitepu.se. Det enda som står där är: "Analys. Dromedarer är nästan kameler." Sjukt bra!

Jag och min bror stod varandra inte särskilt nära när vi var yngre. När jag var 5 år minns jag att han brukade säga att jag var adopterad från Australien (för att jag fick åka dit och inte han). Ända in på gymnasiet (vi gick på samma skola) så låtsades han som att vi inte kände varandra när vi sågs i korridorerna.

För några dagar sen skapade han en syskon-relation med mig på Facebook. Man kan väl säga att vi har kommit ett par ljusår närmre varandra sen början på gymnasiet. Tror vändningen kom när vi båda flyttade hemifrån.

Just det. Poängen med dromedarerna. Tycker att det är ganska spännande att vi uppenbarligen har roligt åt liknande saker. Det där med dromedarerna skulle jag lätt ha kunnat gjort till mitt motto. Men istället blev det älgar som inte kan flyga men som gör det ändå.

God natt.
/ Lania