Moshfest

Så sjukt trött. Här är några bilder från kvällen. Oredigerade och jävliga. Men ja' ork' it' just nu.


Ida och Emily hade köpt trosor att slänga upp på scen.
De blåa är typ i storlek 56 och var till Juha.


Snyggast i stan!Så ser alltså mina bilder ut när de kommer direkt ur kameran och inte genomgått en behandling i Photoshop. Kul i alla fall att se och fota musiker som rör på sig på scen. De är allt bra de där Deinkarnation, trots att jag är så långt ifrån hardcore-hoppsan-hejsan som man kan vara.

Nu ska jag sova.

God natt.
/ Lania

In Sweden we call it a kick!

Blev sparkad till och från centrum av Tove på den nypimpade duvblå sparken som ännu inte fått sitt dubbelnamn. Så jävla kul i nerförsbackarna och säkert lite jobbigt för Tove när det gick uppför.

Ska på Moshfest ikväll och fota Deinkarnation. Känns som att jag, Ida och Emily kommer att passa in bäst av alla. Men sen blir det nog ingen utgång för mig utan hemgång och eventuell pepp inför en eventuell förfödelsedagsfest i morgon. Blir nog ingen repris från förra årets kalabalik. Det klarar inte mitt kök av.

Dessutom är väl 22 ingen ålder att fira. Ännu ett mellanår i väntan på den stundande närmre-30-än-20-årskrisen.

Tacos hos Ida nu.

Vi ses.
/ Lania

Kvällsfika

Fast det blev inte så mycket fika utan jag och Tove gjorde Ljudarna + Åsa sällskap och kollade på Tila Tequila (The Bisexual Bachelorette...) och Torsk På Tallinn. Har varit hemma hos Jonas tre gånger, två av gångerna har vi sett Torsk På Tallinn, den tredje gången var det efterfest och Jag Ger Dig Min Morgon fanns med i allsångsrepertoaren.

Lite Mario Kart blev det på det och till slut [feika] å i form av te.

Efter 2½ år i Norrland så pratar jag lyckligtvis inte norrländska. Däremot har jag börjat skriva på norrländska. 'Å':et här ovanför är ett sånt exempel. 'Också' liksom. Sjukt långt och omständigt ord. He, och att strunta i ordet 'det' och bara lägga på ett 'T' på slutet, som i det klassiska 'gör't'.

I alla fall. Fotograferat SMASK-folket har jag gjort i dag och lite smått börjat jobba på distanskursen. Men i morgon är det fredag och för tredje dagen i rad har det råkat bli lite väl sent för min så kallade nya livsstil.

God natt.
/ Lania