Salamihals

Var och handlade knark igår. Fick lite rådgivning på Apoteket och berättade att jag ätit receptbelagd medicin mot pollenallergi tidigare och hon berättade att den medicinen var för allergibesvär i svalget och att de receptfria inte hjälper lika bra mot det.

Det gör de inte. Vaknade vid kl. 6 av att halsen jävlades och kunde inte somna om. Det är jättetidigt och jag kommer att vara död efter den här dagen.

Men det är inte något lite bubbel och frukost i solskenet kan ändra på.

/ Lania

Ljusgig

Med ett huvud fullt av snor har jag idag haft föreläsning, inhandlat allergiknark, ljusriggat en sväng med Rasmus, tussat ner på Kupan i jakt på Hillbilly-outfit för imorgon, tussat hem, tussat tillbaka till Black Box och praoat lite till hos Rasmus. Busy busy, men jag gillar't.

Imorgon är det Valborg. Helt löjligt vad tiden går fort. Vi ska inleda dagen med champagne-frukost på Idas loftgång och sen ska det grillas och chillas och supas hela dagen lång.

Sjukt nice.

God natt.
/ Lania

Mycket

Nu är det mycket. I huvudet, i livet, i schemat, i allt. Ändå lyckas jag behålla lugnet. Jag är sjukt bra på det har jag märkt efter att ha gått igenom samma process minst 53 gånger de senaste 3 åren. För jag vet att jag alltid tar mig igenom det. Och på andra sidan väntar ljusa nätter och brygg- och kullhäng och längs hela vägen finns fina vänner.

Ikväll bjöd Åsa sina vänner på lammkött. Vi var på musikcafé på Strömbackaskolan (Piteås gymnasium) och lyssnade på Åsas elever. Sjukt mysigt och skönt att göra något helt orelaterat till studentlivet, institutionen och Ankars.

Sen har det gjorts annat också som jag inte behöver skriva om.

Bjuder på några bilder från lördagens garagefest.


Piff och Magnus.


Sambopussar för min kamera var kvällens grej tydligen...


Down down, down to the underground


Glatt gäng!


Alex var bartender och såg helt sjukt läskig ut i det där ljuset.


Ljudteknikerna var piffade. Haha. Jävla posers.


Modevisning med sjukt svårt ljus att fota i.


Men ganska effektfullt är jag fick till det.


Rebecka (till höger) och lillasyster Julia har designat kreationerna
de bär och var även sjukt snygga modeller i modevisningen.


Skalman och Fjäll var fina värdinnor.


Och så spelade John Duva.

Fler bilder finns på rocknroll.pixbox.se. Inte så jävla nöjd med bilderna... Men bajsig autofokus i mörker är inte helt optimalt.

Vi ses.
/ Lania