You Got The MovesVaknade med ett trumkomp på hjärnan och kunde inte komma på vad det var. Sen kollade jag under senast tillagda i mitt iTunes och hittade Howard Roark, ett, tyvärr, redan före detta band från Kapstaden där två bekanta utgör trum- och bassektionen.

Med en lite bättre sångare hade de haft en jävla potential. Sjukt svängigt och snyggt.

Men tyvärr är det inte sånt här som spelas på vh1 som står på i bakgrunden hela dagarna.

Ses.
/ Lania

Operation cutta ner

Tänkte sammanställa något slags "Mitt-lilla-liv-so-far"-inlägg. Började rota igenom mitt ofantligt enorma bildarkiv och hittade alldeles för många som skulle kunna tänkas platsa. Har för tillfället fått ner antalet utvalda bilder till 98 stycken, men som ni hör är det fortfarande på tok för många.

Alltså: Operation cutta ner.

Här kommer jag i allafall att börja:Göra en mellanlandning någonstans runt 04/05 eftersom jag inte har
några bilder från låg, mellan- och högstadiet på datorn.Och förmodligen blir det en del sånt här från 05/06 också:Vi får se hur det blir. Kommer säkert att sluta med att jag tröttnar och lägger ner istället för att cutta ner.

Nu, sova.

God natt.
/Lania

Prima Primi Piatti

Jag kommer att vara så oerhört bortskämd när jag kommer hem till Sverige - Ringa efter taxi när jag ska till centrum, förvänta mig att kunna betala någon 200 kr för att städa mitt hem och äta på restaurang alldeles för ofta. Sen kommer jag att vakna upp ur min lyxdimma och stå där med ett totaldränerat bankkonto och vara tvungen att äta havregrynsgröt resten av månaden.

Och är det något jag verkligen starkt ogillar så är det gröt. Så major lyx-detox väntar när jag är tillbaka i Pite.

Ikväll var det meningen att jag och Sanna skulle gå på bio och se *lös Sannas rebus*, men vi föll in i en total paltkoma efter middagen på Primi Piatti i turisternas (!) paradis V&A Waterfront så vi sket i filmen och åkte hem istället.

Fick i dag ett ganska smickrande erbjudande om att börja proffsblogga. Ska nog inte avslöja för mycket än, men när det väl händer så lovar jag att ni inte kommer att kunna undkomma det.

Nu ska jag pilla lite.

Hej!
/ Lania