Teasers

Åh vad jag vill visa vad vi gjorde i lördags! Men jag ska inte än. Här kommer några teasers.Massor med John Mayer för hela slanten just nu ♥ (jag är butch, men hjärtan är okej).

/ Lania

Fashion!

Har haft helt underbart roligt i dag, men kan tyvärr inte avslöja vad exakt som försigår. Vi ställde i alla fall upp studio och fotade massor. Det var väldigt naket. Så mycket kan jag säga. Inte jag då, men mina modeller.


Passade på att skaffa ny facebook-profilbild. Men den har inget med saken att göra.

I kväll ska jag jobba som serveringsansvarig på Kårhuset. RFSL har regnbågsfest med rysk dragshow. Ni hör ju själva att det är något som inte bör missas.

Ses.
/ Lania

Late Night Partner

Vid den här tiden på dygnet, efter en väldigt tidig hemkomst från en kort utekväll, får jag ett otroligt sug att öppna upp mig totalt och skriva en jävla massa skit som ingen egentligen mår så mycket bättre av att ta del av. Och egentligen bidrar det väl inte särskilt mycket till mitt eget välmående heller.

Så jag tänker låta bli. Till en viss del.

Gled in på ämnet bloggar ikväll på förfesten och diskuterade hur olika bloggare vänder sig till olika sorters publiker när de skriver. Emily till exempel menade att hon enbart skriver till sina vänner, för hon vet att det i stort sett bara är de som läser hennes blogg.

Min blogg beskrevs som mer öppen, och det beror nog på att jag inte ens vilka hälften av alla som läser är, och därmed vet jag helt enkelt inte vilka jag skriver till. Får det att låta som att det är otaliga mängder människor som läser här, vilket det inte är, men tack vare min sitemeter ser jag varifrån alla är och på många av platserna är jag ganska säker på att jag inte känner någon.

Ärligt talat tror jag inte att jag vill veta heller. Jag vill inte behöva känna mig begränsad när jag skriver. Men det gör jag ändå. Och samtidigt vet jag att folk inte lusläser blogginlägg ordagrannt och därför skriver jag oftast ner såna här tankar för att jag själv ska kunna minnas vad jag tänkte en och en halv vecka efter hemkomst från the time and love of my life (sluta misstolka, jag vet att han inte är the love of my life, det är staden och livet och situationen).

10 dagar och det är fortfarande tungt.

Jag behöver en late night partner som inte är i elektroniskt format.

God natt.
/ Lania